Вынікі з 1 па 10 з 10

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187

сістэмы рэцыркуляцыі ог-off Siemens Sid 301 S1221121002I0-8200566025-8200370793 renault megane

прывітанне, хлопцы, дайце мне руку, каб зачыніць гэты сістэмы рэцыркуляцыі ог?
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    У мяне навіны па гэтай нагоды.. думаю, што вы павінны проста зняць раздым і DTC
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    ок, дзякуй вялікі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    У мяне навіны па гэтай нагоды.. думаю, што вы павінны проста зняць раздым і DTC
    Я чытаю вельмі часта, што прасцей выдаліць dtc на siemens, што trovarebi кіравання. Але есць адно правіла, як edc16, каб знайсці ў "рукі " без sw dtc на гэтых ecu?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    шукайце код памылкі знаходзіцеся крывых ў пачатку карту(як правіла),cudice у ражок нізкай,а потым пачынаецца крывая больш высокай,зніжэнне піка вызваліце dtc,выпрабаванні з dtc remover на сіменс а вы разумееце,потым будзе лягчэй рабіць гэта і на іншых

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    шукайце код памылкі знаходзіцеся крывых ў пачатку карту(як правіла),cudice у ражок нізкай,а потым пачынаецца крывая больш высокай,зніжэнне піка вызваліце dtc,выпрабаванні з dtc remover на сіменс а вы разумееце,потым будзе лягчэй рабіць гэта і на іншых

Прывітанне sportknight, я іду, я таксама гэты пост і гледзячы на файл я знайшоў 4 0409, 2 з іх, здаецца, быць цікавымі, менавіта па адрасах, 0413E0 і 0413EA, замест таго, каб 0407 я знайшоў 10 0415E0-0415EA-041600-04160A і гэтак далей да дзясятай (усе блізка), ты можаш больш канкрэтна сказаць, як вы павінны дзейнічаць, каб чысціць іх (калі хочаш, ідзі вядома)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    P0409 - P0487 ў непрацоўным стане. я спрабаваў шукаць іх, але паўтараюцца шмат разоў больш выглядаць усе роўныя

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    vc power прапануе рашэнне, я ніколі не боегалоўка, каб паспрабаваць
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Таксама каманда professionalchiptuning мае месца..
    проста звярніцеся міс бландынка справа
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Гэта вы выдергиванием відэльцы з разеткі на сістэмы рэцыркуляцыі ог. Затым зрабіце уключыце памылак і чытайце дыягназ якой.... З dtc remover зняць спакойна.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •