Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293

Рамонт датчык выдатку паветра класа 140

Прывітанне ўсім,я хацеў спытаць, ці есць на форуме інструкцыі для рамонту, датчык выдатку паветра, для гэтага класа.
    Аўтамабіль дзейнічае дзве памылкі і P0100 аб'ём паветра, а іншы P 0133 лямбда-зонд.пры разгоне, рухавік мармыча, як не паступленне паліва.у дыягностыцы ці бачыў параметр выдатак паветра 0, калі паскарэнне не падае прыкмет жыцця.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    У дадзеным выпадку, я раю замяніць датчык выдатку паветра, для мяне гэта здарылася некалькі разоў, і пасля 1 або 2 месяцаў, датчык выдатку паветра, скінуць вяртае тую ж памылку

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    калі казаць пра тое, што месца побач з centgralina рамонт!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Гэтыя аўтамабілі усталёўваюць датчык выдатку паветра ў адзін блок з эбу рухавіка,у раёне тут, у неапалі, іх рамантуюць,але я таксама чытаў на розных форумах мэрсэдэс, што рэзістары могуць знайсці і купіць у інтэрнэт і аднавіць ад калі,тое, да чаго мы павінны быць асцярожныя ў дачыненні да адной з двух рэзістараў...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі гэта той, які ўбудаваны ў эбу, можна змяніць ламелі, размешчаныя ў гандлі (але не часта і ў невялікіх колькасцях), то трэба замяніць паяльнік і ў канцы каліброўкі з дыягназам мэрсэдэс, таму што вельмі мала тых універсальных, што яны робяць, у адваротным выпадку не працуюць добра.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    На пк у мяне ёсць схемы для таго, каб змяніць або выправіць тып датчык выдатку паветра, падобныя, я думаю! Я іх ніколі не выраблены або ўсталяваныя на аўтамабіль, можа быць, вы сее-што ведаеце больш.. Спадзяюся, гэта дапаможа
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Дзякуй за клопат .кліент сказаў, што яго лёгка аднавіць яго.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    пацвярджаю, добра сказаў, ugoboss па нагоды каліброўкі, я павінен рабіць з абсталяванне....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Et
    39
    Паведамленні
    95
    Дзе можна знайсці ламелі запасных?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Прывітанне ўсім,кліент у панядзелак прыносіць мне датчык выдатку паветра, цела farfallto рамонце.тэхніку хацеў нават цела farfallto, каб адаптаваць яго да эбу,я казаў, што год змяніўся ламелі. Пытаюся ў больш вопытных ,але тэхнік, які рамантуе блокі кіравання абапіраецца на дапамогу кампаніі тып alientch памер спорт і г. д. і г. д.?,ці ёсць і іншыя кампаніі, якія робяць толькі гэтыя тыпы умяшанняў?і ад таго, якое абсталяванне нам трэба?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •