Старонка 84 з 106 PrimaПерад ... 3474828384858694 ... АпошняеUltima
Вынікі з 831 па 840 на 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    068596 гэта такое?
    063F28 ў адпаведнасці з лагічнай?
    Час, факты, такім чынам, не прымушаюць паліць трохі шмат?
    Па нагоды міргаць, з rail арыгінал, гэта дзіўна, паспрабуйце паставіць час ori, і выпрабаванне.
    068596 = lim rail f(pboost) eeprom *7.51-100 (так я чытаў вакол) таксама знойдзена на damos 75cv але з фактарамі пераўтварэнні розных
    063F28 есць поспехі, і есць іншы, адразу пасля

Я страціў увесь вечар пракручваць у 2d карта перамяшчэння 70 з damos гран-пры 75 і я бачыў вельмі цікавыя рэчы, але аб іх мы пагаворым заўтра...у мяне вочы на арбіце.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    068596 гэта такое?
    063F28 ў адпаведнасці з лагічнай?
    Час, факты, такім чынам, не прымушаюць паліць трохі шмат?
    Па нагоды міргаць, з rail арыгінал, гэта дзіўна, паспрабуйце паставіць час ori, і выпрабаванне.
    Вось, цяпер можаце разважаць канструктыўна.... як толькі я да кампутара, і я дам табе мае адказы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    І, такім чынам, авансы, якія вам патрэбныя?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    І, такім чынам, авансы, якія вам патрэбныя?
    Я ведаю, што не вельмі лагічна....але так машына лепш і стукае менш...( гэта больш, чым 1 год, што гэта так) не пытайцеся мяне, чаму. У зноў у спакоі і calcolandomi добра, градусаў тэрмін службы, у залежнасці ад iq я зраблю адпаведныя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Вось я праз некаторы час... улічваючы, што я зламала галаву, і машына была ў майстэрні, я паставіў BV35 ў 90CV і monterò таксама флейта і рэгулятар заўседы 90cv, я зрабіў карту, можа быць, год таму, але я ніколі не спрабаваў.. можа сказаць, калі я магу дакранацца да 1600 бар

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    Прывітанне, хлопцы, на жаль, я зноў не магу спампаваць Damos ў 6FJ, хто-то мне можа сказаць, дзе знаходзіцца кіравання wastgate на 70cv? Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Elektroniker Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, на жаль, я зноў не магу спампаваць Damos ў 6FJ, хто-то мне можа сказаць, дзе знаходзіцца кіравання wastgate на 70cv? Дзякуй
    На 70cv мне здаецца, есць кіраванне westgate толькі біт абароны макс = 1, 5 бар . На westgate-гэта механіка

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    Вам здавалася, што бачылі, клапан-рэгулятар, магчыма, я памыляюся. На дадзены момант Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    прывітанне на 70cv геаметрыі турбіны, з'яўляецца фіксаванай, такім чынам, няма электроннага кіравання, перепускной

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Забяру ка пытанне, каб растлумачыць раз і назаўжды адну рэч, на якой таксама damos не ясныя, і то, калі на гэтых ecu карты з восі кручэння рухавіка, абаротаў у хвіліну вы чытаеце ў звычайным сэнсе, або справа налева. Добра тое, што вось Y ўяўляе крывыя, якія вы бачыце ў 2d, але кропкі кожнай крывой па восі Х, як інтэрпрэтуюцца? Таму што нават калі я выберу карту ў winols, нават паставіўшы адлюстравання 2d або з'яўляцца mirror map рахункі не вяртаюцца......

Старонка 84 з 106 PrimaПерад ... 3474828384858694 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •