ўсе swirl без зняцця калектара), ці можа ен рухацца або няма. да выдалення dpf, што памылкі знайшоў?
ўсе swirl без зняцця калектара), ці можа ен рухацца або няма. да выдалення dpf, што памылкі знайшоў?
У дадатак да апісаных вышэй ніхто іншы. Цяпер я павінен прызнаць, што аўтамабіль ідзе вельмі добра, адзінае, што застаецца чутны, то "дыханне" гепард, але не ўяўляе праблемы. Рэкамендацыі, каб зняць але впускной калектар? Ці есць "сімптом" або няспраўнасці прыватнасці, што можа mostarare транспартнага сродку ў выпадку паломкі swirl? Дзякуй.
Я месяцаў, што я быў зьбіты з гэтай праблемай. Я спрабаваў ўсё,....з карты ён робіць тое ж самае з віхрам і выключэння нічога не мяняе, апусціўшы vgt аслабляе, але не ліквідуе з сэнсарамі, новыя ідэалы....гэта не праблема датчыкаў або карту або электронікі ў цэлым, проста ўвайсці ў гэты праход і дакладным, і толькі з гэтай нагрузкай не трымае ціск мэты.шчупак больш 1бар тое, што павінна быць. Гэта, безумоўна, механічныя праблемы, і я думаю, гэта проста стрыжань клапана, які не працуе аднастайнай. Мне трэба кінуць пад кантроль. У вас вырашана, як?
errecinque некаторы час таму мне давялося разбіраць зменную геаметрыю alfa 159, 150 л. с., што для таго, каб мець праблемы з прадукцыйнасцю і былі лапаткі геаметрыі ў частцы "засцерагальнік", якія ў закрытым становішчы не тычыліся нават адзін на аднаго...ты для праверкі геаметрыі?раю зрабіць гэта з-за іх далікатнасці.
На гэтых машынах часта і з задавальненнем пэцкаюцца або псуюцца палітры змянянай геаметрыяй, калі ў вас ёсць вакуумны помпа, ручной калегаў у westgate і помпа, вы ўбачыце, што мац геаметрыі ідзе рыўкамі або завісае на імгненне на кропку, потым шчоўкае і працягвае гонку часам я гэта ўсвядоміў, што ён заблякаваны!
Errecinque ў 150 л. с. геаметрыя мацуецца на выпускны калектар, які з'яўляецца унікальным шт з гарачай часткі турбо, я аддзяляю турба ад геаметрыі, і пакласці ў ванну мыць цэлую ноч. вы можаце зняць у геаметрыі са зборніка, але яны гэтую нянавісьць шрубы torx, якія будуць звараныя ўжо, на самай справе ніколі не змог адкруціць іх, не парушаючы іх. а з чысцінёй у мяне заўсёды раскрыта, не змяніць нічога.
я спадзяюся, вы зразумелі, лепш так![]()
Прывітанне overbooster можа errecinque пашанцавала, як мне, што мне ўдалося змяніць усе без праблем і, нягледзячы на геаметрыя была цалкам "раздушыць" шрубы не далі ніякай праблемы ў псіх. прадаецца камплект для замены геаметрыі ў любым выпадку
Добры дзень, Іосіф, я спадзяюся х ён... але калі лопасці знаходзяцца ў спраўным стане і пасля чысткі цякуць добра і зачыняюцца выдатна можна падключыць без праблем.