добры вечар усім, у мяне даўно ў планах зрабіць невялікае змяненне ў аўтасэрвіс, што мы на працы...легендарны fiat uno 1.100 fire з класічнай размеркавальніка запальвання rompibolle суперская. Мае намер складаецца, каб сабраць на гэтым аўто, што на практыцы стала адной кропкі (бо на ўсталяваны рухавік 1.200 ў пункт ж), блок кіравання і ўсе, што трэба, каб прымусіць яе працаваць.На другі дзень я адышоў ад аўтамабіля абавязаны ў руінах наступны матэрыял : ecu iaw16f , блок кіравання иммобилайзера, антэна иммобилайзера з ключа і частка жгута правадоў рухавіка. Праблема ў тым, што я не магу аднавіць у сеткі распиновка поўны для харчавання блока кіравання,і маючы праводку няпоўнай я маю difficolà з спасылкі, асабліва да скрынцы, иммобилайзер. Хто-то валодае такой распиновка?ці ведае, падкажыце, дзе я магу яго знайсці?? Я не ведаю, калі хто-то ўжо зрабіў эксперыменты на родзе і калі ўсе гэта можа працаваць, але я думаю,я хацеў бы на практыцы скарыстацца ecu пункту толькі трэба, каб прымусіць працаваць, запальванне на шпульках так: датчык фазы з адноснай зубчасты шкіў,імабілайзер,шпулькі, датчык тэмпературы рухавіка, я не думаю, што незаменным сябрам. Спадзяюся на вашу дапамогу прывітанне ўсім!!