Першапачаткова Напісаў
манро
ен, якое месца вы? памятаеце, карты педаль у edc15 ў запыт колькасці ўпырску дызельнага паліва скарачэнне iq...
памятаеце, для edc15c на iq ў міліметрах кубоў, г. зн. мм3 для edc15p ў міліграм (мг пасля вы зразумееце, чаму..
звычайна я, але і не толькі я, я, я, зыходзячы з 1250-1500 абаротаў залежыць ад машыны да машыны, і заўседы ад 50% педаль, каб не сапраўдныя адной педалі "нервовая", што ў кожнае мінімальны ціск робіць вас ўцячы аўтамабіль з-пад сядзення...
карты для абмежавання дыму або ін'екцыі parzializzato як называе ecm трэба calcolartele калькулятар ў рукі, каб першае, што вы павінны бачыць у восі колькасць паветра, у мг, у карту ты ей мм3 дызельнага паліва, вы павінны атрымаць afr, але вы не можаце гэта зрабіць, калі на адной восі ў вас меры вагі, а ў іншы-у вас есць misurain тым, для якога трэба канвертаваць восі z мм3 у мг, як гэта магчыма? проста ен пераўтворыць 0,85, таму што каэфіцыент пераўтварэння аб'ему і вагі паліва, трэба сказаць, што не заўседы 0,85, таму што гэта можа вар'іравацца ў залежнасці ад тыпу паліва і ад яго тэмпературы ад 0,81 да 0,85, але ў любым выпадку для comoditià заўседы выкарыстоўваць гэта значэнне і таму, што затым на магчымыя памылкі, якія ў выніку і фанеры ад іншых фактараў. ..напрыклад, у карту пароў edc15c ты 7700, якія адпавядаюць 77mm3 ты 77x0,85=65,45 мг дызель...ок? цяпер возьмем, напрыклад, у восі значэнне 1050, што адпавядае 1050 мг паветра для ўсмоктвання паветра, каб ведаць, ваш afr разлік гэта 1050/65,45= 16,04 для afr...