Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di Mario SJ
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Правінцыя Бьеллы
    Паведамленні
    50

suzuki jimny 1.5 ddis 63 квт 86 лс эбу delphi dcm 1.2 HW R0410B038B 81230D

Прывітанне ўсім я ўладальнік suzuky jimny 1.5 ddis 2006 года з эбу delphi DCM 1.2 , ператварыўшы яго ў інтэрнэце, я бачыў kess V2 клон з пратаколамі для таго, каб чытаць і пісаць эбу майго jimny, я хацеў спытаць, калі ласка, гэта: хто-небудзь з вас калі-небудзь зрабілі гэта блок кіравання ў паслядоўны з Kess V2 клон? цікава, гэта таму, што, павярнуўшыся ў сеткі, я знайшоў шмат супярэчлівых меркаванняў аб тым, як пісаць гэты блок, хто-то кажа, што можна зрабіць, толькі адкрыўшы яго.
    дзякуй усім.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ты як з kess, як певень v53 (я гэта).
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Правінцыя Бьеллы
    Паведамленні
    50
    Вялікі дзякуй за экспрэс-адказ! я быў трохі занепакоены, таму што мой былы калега па працы, некалькі гадоў таму яна зрабіла гэта з перапрызначыць (я думаю, прафесіянал) блок кіравання яго jimny "супадае з маім" але ён сказаў мне, што яму давялося пакінуць машыну, таму што для гэтага тыпу эбу мог зрабіць, толькі адкрыўшы яе, "правёў добры паказчык" , ваш адказ мне rinquora вельмі... калі б я быў у kess v2 праграмнага забеспячэння, каб кіраваць карты-гэта ў тым ліку я павінен купіць? так што я магу пачаць яму вывучыць гэтую сістэму, каб змены ў эбу..

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Правінцыя Бьеллы
    Паведамленні
    50
    Прашу прабачэння, я пісаў палёгку з (Q), што памылка "жах" якая ганьба....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    залежыць ад таго, дзе купляць і праграміст, але, як правіла, праграмнае забеспячэнне для рэдагавання зыходных файлаў, я ніколі не ў тым ліку.. Аднак вы можаце спампаваць іх досыць хутка, ад сеткі без праблем. Для таго, каб накіраваць вас на даследаванне даказвае ecm і winols

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Правінцыя Бьеллы
    Паведамленні
    50
    дзякуй, Андрэй за інфармацыю, я прыступіў да пошуку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    э-э.....гэта не эбу лёгка пачаць,у драйвера з праграмы адсутнічаюць важныя карты, для таго, каб зрабіць добрую карту,то таксама залежыць з апаратнымі чытайце,калі не чытаць інтэрнэт і праграмнае забеспячэнне не распазнае....

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Правінцыя Бьеллы
    Паведамленні
    50
    Дзякуй Guidotacco! павярнуўшыся ў сеткі, я знайшоў трохі інфармацыі аб тым, як перапрызначыць эбу dcm 1.2 на jimny , і я адчуваю сябе вельмі няўпэўнена аб тым, як дзейнічаць, чаму ён кажа, што ідзе пераназначаны на халодным рухавіку да 50 градусаў, у адваротным выпадку непрыемнасці, рызыка страціць кадаваньне фарсунак, рызыка страты кодаў иммобилайзера, вентылятары, якія пачынаюцца з рызыкай зніжэння напружання батарэі і паставіць пад пагрозу ecu ў запісе, на жаль, я не дасведчаны ў гэтым пытанні, "для гэтага я пастукаў у вашу дзверы, для таго, каб даведацца, і даведацца ад людзей, якія маюць вопыт", бачыў сумневы, якія я думаў, "я спадзяюся, што не сказаць osscenità" калі б мне давялося знайсці ecu ад сьметнік падобны на мой, але з кодам HW не ідэі, удалося нейкім чынам кланаваць эбу майго jimny? так што, калі я шкоду, у мяне ўжо есць блок кіравання гатовы для таго, каб аднавіць мой аўтамабіль?
    яшчэ раз дзякуй усім за цярпенне, якое вы дэманструеце ў дапамогу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    па факце лісты з тэмпературай ніжэй за 60°C я чуў, я таксама, але на аўтамабілі renault і некаторыя адлучыць раздым вентылятара, але ў мяне няма вопыту на renault. Рэзервовае капіраванне вашага эбу арыгінальнай, я думаю, амаль абавязковым далі выкарыстоўваць, каб зрабіць вашыя "эксперыментаў", так што ў выпадку нешта пойдзе не так, калі вы можаце аднавіць ў школе. Калі вы хочаце купіць ecu, каб трымаць запасны павінен мець той жа нумар hw, а не нумар sw таксама калі не роўна можаш змяніць, піша свой файл.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Правінцыя Бьеллы
    Паведамленні
    50
    Яшчэ раз дзякуй, Андрэй, ты зрабіў мяне сітуацыя трохі ясней, нам будзе няшмат часу, перш чым я буду мець адпаведныя веды, каб пакласці рукі на ecu, і потым я іду наперад крок за крокам , я пачынаю шукаць ecu выкарыстоўваецца, хоць, я думаю, будзе цяжка, таму што ў jimny ddis з эбу delphi у руінах, іх мала, і ў той жа час пачаў вывучаць якой-небудзь праграмы.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •