Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 71

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di Tano
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    САЛЕРНО/ТУРЫН
    Et
    40
    Паведамленні
    13
    Citazione Першапачаткова Напісаў Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    Добры дзень, вас я толькі што адпраўлены па ****....але проста цікаўнасць: што гэта такое DCOE?
    прывітанне Pasticciona...дзякуй за дакументы....
    Як сказаў ужо, ведаеце, Манро...DCOE мадэлі старыя карбюратары Weber, якія выкарыстоўваюцца на Alfa, Bmw і многія іншыя маркі...і выкарыстоўваюцца ў многіх падрыхтоўчых ў рамках апрацоўкі....
    DCOE карбюратар падвойнага цела, цела гарызантальныя
    IDF двайны карбюратар для цела, цела, вертыкальныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў Tano Visualizza Messaggio
    прывітанне Pasticciona...дзякуй за дакументы....
    Як сказаў ужо, ведаеце, Манро...DCOE мадэлі старыя карбюратары Weber, якія выкарыстоўваюцца на Alfa, Bmw і многія іншыя маркі...і выкарыстоўваюцца ў многіх падрыхтоўчых ў рамках апрацоўкі....
    DCOE карбюратар падвойнага цела, цела гарызантальныя
    IDF двайны карбюратар для цела, цела, вертыкальныя
    цікава...тыпаў карбюраторов, я не маю на ўвазе...адзіныя, да якіх я прыклаў руку разам з маім мужам было тое, што panda 750 86, у якім мы зрабілі ўсе, і больш, і, аднак, ен заўседы сенсацыя.....і тады тыя разнастайныя руху, мой муж, якому я смесеобразования ў рукі, я (маючы на руках маленькіх у той выпадак быў знаходкай, у адваротным выпадку вы не прыйшлі да вінаграднай сумесі).
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    10
    Прывітанне ўсім, я таксама быў бы вельмі зацікаўлены ў накіроўвалых на супастаўленні блокаў кіравання дызельных і асноўныя паняцці на чытанне і запіс ecu. Мая **** гэта . Мы прымаем усе тыпы кіраўніцтва, каб пачаць вучыцца! Загадзя дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў фоско.f Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, я таксама быў бы вельмі зацікаўлены ў накіроўвалых на супастаўленні блокаў кіравання дызельных і асноўныя паняцці на чытанне і запіс ecu. Мая **** гэта . Мы прымаем усе тыпы кіраўніцтва, каб пачаць вучыцца! Загадзя дзякуй!
    Прывітанне, адпраўленыя прама цяпер далей ****.
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    3
    прабач мяне мая ***** гэта giuseppesisto85*********** яшчэ раз дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppesisto85 Visualizza Messaggio
    прабач мяне мая ***** гэта giuseppesisto85*********** яшчэ раз дзякуй
    Прывітанне, адпраўленыя прама цяпер далей ****.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Калі вы пацвердзіце іх па адным для кожнага запыту, тут становіцца пост бібліі..
    прыйдзецца вынаходзіць маніторы ў скрутак, каб прачытаць яго
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Калі вы пацвердзіце іх па адным для кожнага запыту, тут становіцца пост бібліі..
    прыйдзецца вынаходзіць маніторы ў скрутак, каб прачытаць яго
    вы маеце рацыю, але я не разумею, калі я пішу інфармацыі атрымліваюць усе мае паведамленні (нават калі я пішу, напрыклад, толькі адзін), або толькі да каму я адказваю? у сумневы, я напісаў усе.... прашу прабачэння, я не хацеў стварыць казіно

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Не ведаю, я думаю, вы на абвесткі на памеры, але я не ведаю, калі ен абмяжоўваецца толькі іх..
    А ціха-гэта не праблема для мяне
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Не ведаю, я думаю, вы на абвесткі на памеры, але я не ведаю, калі ен абмяжоўваецца толькі іх..
    А ціха-гэта не праблема для мяне
    я чытаю пост пра тое, як распазнаць карты з тытанам....казіно сапсаваў...а я спыніць іх, нягледзячы на тое, мне ўжо патлумачылі, што ен канверсіі...але ўсе-такі я не разумею, як вы гэта робіце...і не прапусціце прыйшла да 80msg, а затым я іду практычна ўсляпую, спрабуючы прымяніць гэтыя веды на практыцы, якія я.... na прадпрыемства....

Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •