Стар. 13 з 18 PrimaПерад ... 31112131415 ... АпошняеUltima
Вынікі 121 да 130 175
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Паглядзіце, што мы выцягнулі з усёй гэтай рыторыкі рахункаў, таму што ў пачатку тэмы вы правільна сказалі, пачаць глядзець l' AFR. Адтуль мы выказалі здагадку, зрабіць карту з 80 мм кубікі. Таму мы пачалі з карт, лямбда-выразы, Каб зрабіць так, каб надаць 80 без курэння больш, чым тлумачыцца. Для таго, каб не паліць, трэба даць яму паветра, так што ведаць ціск турбо патрабуецца. А гэта як у разліках вышэй switing мы пачынаем рабіць карту turbo з гэтай даты. Тады яны ідуць шукаць lim iq за драйвер для ўзгаднення з 80mm3, інфармуе ecu праз Вр усе карты, што новы iq max 80 і адаптуецца педаль на такі запыт праз карту пераўтварэнні нм-iq. Упэўнены, што калі вы спадзяецеся, што ў адзін цудоўны дзень....праз форум, паўтараю, трэба, што, дзе вы змяняеце карту, крок за крокам, з дапамогай інфармацыя, што яны выйшлі разважаючы усе разам, для параўнання. Час ****** усё, што дазваляе.
    Адзін, з рэзюмэ, у мяне ёсць ідэя працэдуры запыту pre-і г. д., якія я зрабіў вышэй.
    Гэта было тое, чаго не хапала ў выступах факты, якія, для тых, хто, як ты, умее скідаць з рахункаў, для тых, хто, як мне там унутры не відавочна.
    Сказаў, што мы працягваем вучыцца і не здавацца!
    Я стараюся сачыць і размяшчаць што-тое, што я хачу засвоіць вучэбны матэрыял, як blackhole!
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Вялікія Манро

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я хацеў бы дадаць, што на пасаду прэм'ера ёсць яшчэ і іншы разлік, што вы можаце зрабіць, каб дакладна ведаць, да якога ціску вы павінны сціскаць паветра ўсмоктваецца ў эксплуатацыю коней асвоены тэарэтычныя і bsfc...калі вы хочаце месца..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Можа быць... Гэта багаж цікава

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    калі мы хочам, шчыра кажучы, ёсць спосаб даведацца, які ціск можа вытрымаць турба, але гэта неабходна, каб мець пад зразумець compressor map
    аднак існуе формула, якая з паветра гіпатэтычны, всасываемого рухавіком, мы можам экстрапаляваць iq, і наадварот...
    формула:CFM = L х х мін ВЕ х PR / 5660

L = Аб'ём
    rpm = абаротаў у хвіліну
    VE = аб'ёмны ккд
    PR = Каэфіцыент ціску турба
    5660= каэфіцыент эквівалентнасці

"CFM" - гэта адзінкі вымярэння англа-саксонскага, "кубічных футаў у хвіліну", і выкарыстоўваецца ў некаторых картах кампрэсара.так як фунт/мін, што збіраецца фунтаў паветра ў хвіліну.ніжэй канверсіі
    CFM / 14.27 = lb / min
    фунт / 0,45359 = кг

аднак некаторыя compressor-карта ў м3 / з, такім чынам мы павінны канвертаваць з вагі ў аб'ём.
    звычайны вага паветра прыблізна 1,2 кг / м3 пры 20 градусаў па Цэльсіі.

PR = каэфіцыент ціску з простае складанне 1 бар атмасфернага ціску.
    паўтараю, аднак, гэта толькі тэарэтычная, таму што тут зменныя, якія ўступаюць у гульню шмат.

так што калі возьмем, да прыкладу, 6-цыліндравы рухавік 3.2 л(рухавік мэрсэдэс, на якім я правёў некалькі работ), і мы хочам ведаць, колькі паветра, засмоктвае ў 4000 абаротаў у хвіліну 1,65 бар boost зраблю..

3.222 x 4000 x 96 x 2,65 / 5660 = 579,28 CFM = £ 40,59 / мін = 18.41 кг / мін = 0.306 кг / сек = 0.256m3 / сек
    калі ў вас ёсць пад рукой compressor map ўжо 2 каардынатаў для дадзенага пераходнага працэсу.
    цяпер, калі мы ведаем, колькі усмоктвае паветра і сціскае тэарэтычна наш рухавік, мы можам перайсці да дызельнага паліва.

у выпадку нашага рухавіка, якая з'яўляецца 6-цыліндравы 4-тактный(вядома) у нас будзе 3 стрэлу згарання, каб ездзіць.
    так што да 4000 аб / мін у нас будзе 4000 x 3/60 = 200 Т / сек
    T= ін'екцый/у секунду.
    ведаючы гэта, і ведаючы, што лямбда хочам пайсці экстрапаляваць iq з тэарэтычнага разліку простая....
    P. S: гэта праўда, разлікі і паняцці трохі цяжка пераварыць, асабліва для тых, хто пачатковец з гэтай рэчы, але калі вы разумееце, гэтыя рэчы ўсё будзе прасцей, у рэшце рэшт.
    Манро.....так мяне заводишь!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Гэта было тое, чаго не хапала ў выступах факты, якія, для тых, хто, як ты, умее скідаць з рахункаў
    Глядзець, шчыра кажучы, я ведаю, гэта зрабіць вельмі мала, гэта ўсяго толькі запал, што я менш за 2 гады таму мне сказалі, я мог бы адкрыць, чытаць і пісаць эбу маей машыны, я б смяяўся да колік. Я нават не ведаю, чаму ў першы раз я даў яму вочы на форуме. Адтуль бярэцца спружына, і я зрабіў той жа дарозе, што і вы. Я толькі пачаў крыху раней, але так гэты шлях, вы адразу зразумееце, што ён бясконцы, і не перастае вучыцца
    і я павінен сказаць, што калі ёсць карыстальнік, як манро, і ўсё золата, што кола....

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Глядзець, шчыра кажучы, я ведаю, гэта зрабіць вельмі мала, гэта ўсяго толькі запал, што я менш за 2 гады таму мне сказалі, я мог бы адкрыць, чытаць і пісаць эбу маей машыны, я б смяяўся да колік. Я нават не ведаю, чаму ў першы раз я даў яму вочы на форуме. Адтуль бярэцца спружына, і я зрабіў той жа дарозе, што і вы. Я толькі пачаў крыху раней, але так гэты шлях, вы адразу зразумееце, што ён бясконцы, і не перастае вучыцца
    і я павінен сказаць, што калі ёсць карыстальнік, як манро, і ўсё золата, што кола....
    Мы ведаем, што t i ацэньваю не толькі таму, што ты бэтмен з крытычных сітуацый, але таксама для прастаты і форме насенне прафесіянал, што вы, каб даць інфа як рабіць пытанні, на якія вы задае пытанне ў належным парадку, і знайсці адказ, які шукаў.
    Цяпер вернемся да прамовы файл ecu гэта 1600...
    Я чытаў у 2d практычна ЎСЕ файлы, утрымліваючы выключаная дапамога Кіроўцы і г. Д. і я знайшоў enumerevoli вр, што я мяркую, або змяніць, каб пагаварыць аб 80mm3.. іх спіс і ў выпадку, калі каментары калі вы паклалі занадта шмат крывых ў кацёл.
    1Ec572 - 1ec622 - 1ed9ac - ад 1eeeb0 ў 1eeeba - 1efd1e - 1f3f00 - 1f4aca - 1f4af2 - 1f4b2e - 1f4b42 - 1f4a4e - 1f4efe - 1f4ff2 - 1f50f2 - 1f5426 - 1f543a - 1f5562 - 1f5662 - 1f57ce - 1f58ce - 1f5a3a - 1f5bea - 1f5cb2 - 1f6132 - 1f6232 - 1faba6 - 1fb83e - 1fbab4 - 1fd44a
    Я амаль упэўнены, многіх з іх, але некаторыя не крывая падобная на BP да карты, я больш на "шпільках" і я не ведаю, калі яны з-за драйвера, чым той памер або не цэнтруюць нічога..
    Дайце мне ведаць, калі гэта правільны аналіз ці я застрэліў у амерыканскім ('do cojo cojo).
    Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    месца спасылкі, так што я не "адцягнуць" таксама гаворка ў пратэктар...
    http://www.professionalchiptuning.ne...bo-vt9240.html
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    месца спасылкі, так што я не "адцягнуць" таксама гаворка ў пратэктар...
    http://www.professionalchiptuning.ne...bo-vt9240.html
    Здымаю капялюш, сябар!
    Выдатны пост..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    калі мы хочам, шчыра кажучы, ёсць спосаб даведацца, які ціск можа вытрымаць турба, але гэта неабходна, каб мець пад зразумець compressor map
    аднак існуе формула, якая з паветра гіпатэтычны, всасываемого рухавіком, мы можам экстрапаляваць iq, і наадварот...
    формула:CFM = L х х мін ВЕ х PR / 5660

L = Аб'ём
    rpm = абаротаў у хвіліну
    VE = аб'ёмны ккд
    PR = Каэфіцыент ціску турба
    5660= каэфіцыент эквівалентнасці

"CFM" - гэта адзінкі вымярэння англа-саксонскага, "кубічных футаў у хвіліну", і выкарыстоўваецца ў некаторых картах кампрэсара.так як фунт/мін, што збіраецца фунтаў паветра ў хвіліну.ніжэй канверсіі
    CFM / 14.27 = lb / min
    фунт / 0,45359 = кг

аднак некаторыя compressor-карта ў м3 / з, такім чынам мы павінны канвертаваць з вагі ў аб'ём.
    звычайны вага паветра прыблізна 1,2 кг / м3 пры 20 градусаў па Цэльсіі.

PR = каэфіцыент ціску з простае складанне 1 бар атмасфернага ціску.
    паўтараю, аднак, гэта толькі тэарэтычная, таму што тут зменныя, якія ўступаюць у гульню шмат.

так што калі возьмем, да прыкладу, 6-цыліндравы рухавік 3.2 л(рухавік мэрсэдэс, на якім я правёў некалькі работ), і мы хочам ведаць, колькі паветра, засмоктвае ў 4000 абаротаў у хвіліну 1,65 бар boost зраблю..

3.222 x 4000 x 96 x 2,65 / 5660 = 579,28 CFM = £ 40,59 / мін = 18.41 кг / мін = 0.306 кг / сек = 0.256m3 / сек
    калі ў вас ёсць пад рукой compressor map ўжо 2 каардынатаў для дадзенага пераходнага працэсу.
    цяпер, калі мы ведаем, колькі усмоктвае паветра і сціскае тэарэтычна наш рухавік, мы можам перайсці да дызельнага паліва.

у выпадку нашага рухавіка, якая з'яўляецца 6-цыліндравы 4-тактный(вядома) у нас будзе 3 стрэлу згарання, каб ездзіць.
    так што да 4000 аб / мін у нас будзе 4000 x 3/60 = 200 Т / сек
    T= ін'екцый/у секунду.
    ведаючы гэта, і ведаючы, што лямбда хочам пайсці экстрапаляваць iq з тэарэтычнага разліку простая....
    P. S: гэта праўда, разлікі і паняцці трохі цяжка пераварыць, асабліва для тых, хто пачатковец з гэтай рэчы, але калі вы разумееце, гэтыя рэчы ўсё будзе прасцей, у рэшце рэшт.
    хлопцы, то, вынікаючы прамовай і формулы, вялікі сцен, мы павінны мець для гэтага 1.600 cc наступны вынік:

CFM = L х х МІН ВЕ х PR / 5660

1598 x 4000 x 95 (тэарэтычныя будучы 16v) x 2.7 (пры ўмове l'1.7 бар наддува серыі) / 5660 = 289.67 CFM = 20.299 Lb / min =44.751 Кг/мін =0.745 Кг/сек = 0.620 М3/ сек
    на практыцы такі рухавік уписывает ў 2,7 бар наддува (ціск навакольнага асяроддзя) 620 см3/сек
    Спадзяюся, я не памыліўся ў адсутнасць разліку і дзякуй сцен за каштоўную інфармацыю!

Стар. 13 з 18 PrimaПерад ... 31112131415 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •