Старонка 12 з 18 PrimaПерад ... 21011121314 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 111 да 120 175
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    няправільна...калі вы падзеліце мг паветра для афрыкі ў выніку разліку заўсёды мг, такім чынам, вага дызельнага паліва.
    у edc16c працуюць у мм3, то аб'ём для пераўтварэння дызельнага паліва ад мг у мм3 выкарыстоўвае пераўтварэнне 0,85.

Вядома, вы маеце рацыю. Я з табой згодны.
    Я думаю, што месца балюча пытанне, я растлумачу, сумневы ў тым, што я прыйшоў.
    Ты казаў пра тое, што эбу EDC16c працуюць у мм3, а затым я думаў, што ў кошт месца на карце курыш у памеры 1330 ўжо змяшчаецца пераўтварэнні 0,85, каб атрымаць у канцы разліку, ужо ператворанае значэнне ў мм3, скажам, значэнне гатовы да выкарыстання.
    Так што маё разважанне было, калі ў блок кіравання, скажам, "u", пачынаючы ад значэнне MAF 630 і лямбда-напрыклад 1,565 разлік зрабіў, гэта 630/(14,5*1,565)=27,66 што я мг затым, калі я хачу атрымаць мм3 мы ўсе дзелім на 0,85 і атрымліваю 32,67mm3, таму што ты сказаў, што гэтыя блокі працуюць на мг.
    А я думаў, што ў блок "c" і праграміст ён ужо сыграў свайго роду карэкцыя, а затым ужо дзеліцца 1,565 для 0,85 і затым пакласці ў карце, 1,330, што з'яўляецца вынікам гэтага падзелу такім чынам, што, падзяліўшы ўсе вядомыя 630 мг (14,5*1,33) я атрымліваю адразу 32,67 ўжо ператвораны ў мм3.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    400cc паветра x 1.293 = 517.2 мг паветра ў цыліндр. Цяпер я сказаў, што на 68 (=80mm3) x14.7 = 999.6 i мг паветра, неабходныя для падтрымання afr. 999.6/517.2 = 1,92 бар ціск, неабходнае для сціску 999.6 мг паветра ў цыліндр. Калі турбіна вытрымае гэты ціск, мы можам пачаць модынг карты, turbo d гэта мяжа. Калі мы не робім адзін крок за адзін раз карта сканчаецца ў 2020 годзе....што ўжо мы не можам сядзець увесь дзень на форуме....
    Улічваючы, што, як кажа манро, заснаваны на MAF-гэта лепшае рашэнне, па-мойму, вы можаце накідаць грубай ацэнкі.
    Я згодны, што цыліндр 400 запоўнены цалкам атмасфернага ціску ўтрымлівае 517 мг паветра, калі мы выкарыстоўваецца і ў дачыненні да разліку шляху складзе 80% атрымліваем каля 414mg (400*0.8*1.293).
    Па-мойму, аднак, гэта не мажліва, спальвання дызельнага паліва ў суадносінах stechio, чым 14,7:1, але заўсёды на маю думку, з'яўляецца больш разумным прыбыць у 17:1, магчыма, нават 18:1 у любым выпадку паспрабуйце спачатку з 17 і затым убачыць, калі колькасць дыму з'яўляецца прымальным.
    У гэтым выпадку 68*17=1156mg, якія дзеляцца на 414 даюць каля 2800 абсалютнага ціску (1000+1800) заўсёды турбіна дазваляе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Я гляджу на вас зверху і нагадаю, што тэма-гэта для пачаткоўцаў.. Тут або на перадавой механікі нягледзячы на тое, што каэфіцыент, які выкарыстоўваецца для замацавання пасля пачатку адлюстроўваць аб ecm.
    Хоць я бачыў у працы прафесіянала (дзякуй манро) як наконт пачаць з таго, напрыклад:
    - Перш, чым адкрыць і г. Д. (inf)
    - пачнем з карты Х
    - каэфіцыент карце X з картамі, Y, Z,..
    Па крайняй меры, для таго, каб мець, у дадатак у дакладнае суадносіны карт, а таксама фарміраванне асновы "сертыфікаваны", з якога пачынаецца, хто, як я, усё яшчэ мае цяжкасці, каб пачаць..
    Калі вам ідзе, вядома.., Вы можаце адправіць у гэтую краіну.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Добры tranky...мы будзем казаць пра ўжо ад "спецыялістаў"... Прыклады на эбу " х", што гэта не..... Можа быць, было б лепш зрабіць, як кажа tranky...было б больш карысна, x усе..дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Для мяне гэта таксама добра, таму што я таксама магу Прытрымлівацца з парушэннямі мовы, якая, між іншым, вельмі ўважліва ,магчыма, з невялікім паглыбленнем на аснове было б карысна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Дзяўчына застаецца ў чытанне на некалькі дзён, пабачыў, што мне прыйшоў ноўтбук, да якога быў усталяваны winzozzo 7 x86, па сумяшчальніцтве, і павінны прайсці 200 рэчаў, у канцы ўстаноўкі devices..
    так што я застаюся з віртуальных машын для тэстаў, з і г. д. на nbook працы, убачыў, што на 8.1 не ўключаецца..
    дзякуй errecinque і манро, што ў той час яны моцна агульная інфармацыя грандыёзныя у карысць ****llo карыстальнікаў utonti, як я.
    Я Цябе Ёсць !!!
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Я гляджу на вас зверху і нагадаю, што тэма-гэта для пачаткоўцаў.. Тут або на перадавой механікі нягледзячы на тое, што каэфіцыент, які выкарыстоўваецца для замацавання пасля пачатку адлюстроўваць аб ecm.
    Хоць я бачыў у працы прафесіянала (дзякуй манро) як наконт пачаць з таго, напрыклад:
    - Перш, чым адкрыць і г. Д. (inf)
    - пачнем з карты Х
    - каэфіцыент карце X з картамі, Y, Z,..
    Па крайняй меры, для таго, каб мець, у дадатак у дакладнае суадносіны карт, а таксама фарміраванне асновы "сертыфікаваны", з якога пачынаецца, хто, як я, усё яшчэ мае цяжкасці, каб пачаць..
    Калі вам ідзе, вядома.., Вы можаце адправіць у гэтую краіну.
    Паглядзіце, што мы выцягнулі з усёй гэтай рыторыкі рахункаў, таму што ў пачатку тэмы вы правільна сказалі, пачаць глядзець l' AFR. Адтуль мы выказалі здагадку, зрабіць карту з 80 мм кубікі. Таму мы пачалі з карт, лямбда-выразы, Каб зрабіць так, каб надаць 80 без курэння больш, чым тлумачыцца. Для таго, каб не паліць, трэба даць яму паветра, так што ведаць ціск турбо патрабуецца. А гэта як у разліках вышэй switing мы пачынаем рабіць карту turbo з гэтай даты. Тады яны ідуць шукаць lim iq за драйвер для ўзгаднення з 80mm3, інфармуе ecu праз Вр усе карты, што новы iq max 80 і адаптуецца педаль на такі запыт праз карту пераўтварэнні нм-iq. Упэўнены, што калі вы спадзяецеся, што ў адзін цудоўны дзень....праз форум, паўтараю, трэба, што, дзе вы змяняеце карту, крок за крокам, з дапамогай інфармацыя, што яны выйшлі разважаючы усе разам, для параўнання. Час ****** усё, што дазваляе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў andrea80 Visualizza Messaggio
    Добры tranky...мы будзем казаць пра ўжо ад "спецыялістаў"... Прыклады на эбу " х", што гэта не..... Можа быць, было б лепш зрабіць, як кажа tranky...было б больш карысна, x усе..дзякуй
    Мы гаворым на самай справе дэльта-1.600 язэпа

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Цалкам згодны... карту ўдалося выцягнуць, але з гэтымі прамымі, мы можам стаць ўзнёслыя...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў switing63 Visualizza Messaggio
    Улічваючы, што, як кажа манро, заснаваны на MAF-гэта лепшае рашэнне, па-мойму, вы можаце накідаць грубай ацэнкі.
    Я згодны, што цыліндр 400 запоўнены цалкам атмасфернага ціску ўтрымлівае 517 мг паветра, калі мы выкарыстоўваецца і ў дачыненні да разліку шляху складзе 80% атрымліваем каля 414mg (400*0.8*1.293).
    Па-мойму, аднак, гэта не мажліва, спальвання дызельнага паліва ў суадносінах stechio, чым 14,7:1, але заўсёды на маю думку, з'яўляецца больш разумным прыбыць у 17:1, магчыма, нават 18:1 у любым выпадку паспрабуйце спачатку з 17 і затым убачыць, калі колькасць дыму з'яўляецца прымальным.
    У гэтым выпадку 68*17=1156mg, якія дзеляцца на 414 даюць каля 2800 абсалютнага ціску (1000+1800) заўсёды турбіна дазваляе.
    калі мы хочам, шчыра кажучы, ёсць спосаб даведацца, які ціск можа вытрымаць турба, але гэта неабходна, каб мець пад зразумець compressor map
    аднак існуе формула, якая з паветра гіпатэтычны, всасываемого рухавіком, мы можам экстрапаляваць iq, і наадварот...
    формула:CFM = L х х мін ВЕ х PR / 5660

L = Аб'ём
    rpm = абаротаў у хвіліну
    VE = аб'ёмны ккд
    PR = Каэфіцыент ціску турба
    5660= каэфіцыент эквівалентнасці

"CFM" - гэта адзінкі вымярэння англа-саксонскага, "кубічных футаў у хвіліну", і выкарыстоўваецца ў некаторых картах кампрэсара.так як фунт/мін, што збіраецца фунтаў паветра ў хвіліну.ніжэй канверсіі
    CFM / 14.27 = lb / min
    фунт / 0,45359 = кг

аднак некаторыя compressor-карта ў м3 / з, такім чынам мы павінны канвертаваць з вагі ў аб'ём.
    звычайны вага паветра прыблізна 1,2 кг / м3 пры 20 градусаў па Цэльсіі.

PR = каэфіцыент ціску з простае складанне 1 бар атмасфернага ціску.
    паўтараю, аднак, гэта толькі тэарэтычная, таму што тут зменныя, якія ўступаюць у гульню шмат.

так што калі возьмем, да прыкладу, 6-цыліндравы рухавік 3.2 л(рухавік мэрсэдэс, на якім я правёў некалькі работ), і мы хочам ведаць, колькі паветра, засмоктвае ў 4000 абаротаў у хвіліну 1,65 бар boost зраблю..

3.222 x 4000 x 96 x 2,65 / 5660 = 579,28 CFM = £ 40,59 / мін = 18.41 кг / мін = 0.306 кг / сек = 0.256m3 / сек
    калі ў вас ёсць пад рукой compressor map ўжо 2 каардынатаў для дадзенага пераходнага працэсу.
    цяпер, калі мы ведаем, колькі усмоктвае паветра і сціскае тэарэтычна наш рухавік, мы можам перайсці да дызельнага паліва.

у выпадку нашага рухавіка, якая з'яўляецца 6-цыліндравы 4-тактный(вядома) у нас будзе 3 стрэлу згарання, каб ездзіць.
    так што да 4000 аб / мін у нас будзе 4000 x 3/60 = 200 Т / сек
    T= ін'екцый/у секунду.
    ведаючы гэта, і ведаючы, што лямбда хочам пайсці экстрапаляваць iq з тэарэтычнага разліку простая....
    P. S: гэта праўда, разлікі і паняцці трохі цяжка пераварыць, асабліва для тых, хто пачатковец з гэтай рэчы, але калі вы разумееце, гэтыя рэчы ўсё будзе прасцей, у рэшце рэшт.
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 12 з 18 PrimaПерад ... 21011121314 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •