Старонка 11 з 18 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima
Вынікі 101-110 з 175

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы не вельмі далёка ад 5>мм3 з разліку 400/97mm3=4,2 нм-мм3...
    акрамя таго, у эбу есць карта, якая выкрадае нм, такім чынам, iq для разліку ўнутранага трэння sitra адразу пасля абмежавальнікі крутоўнага моманту і 8x8 з воссю z ўсё ў мінус...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    вы не вельмі далёка ад 5>мм3 з разліку 400/97mm3=4,2 нм-мм3...
    акрамя таго, у эбу есць карта, якая выкрадае нм, такім чынам, iq для разліку ўнутранага трэння sitra адразу пасля абмежавальнікі крутоўнага моманту і 8x8 з воссю z ўсё ў мінус...
    Прабач, што карыстаюся тваёй кампетэнцыі, але гэтая карта таксама прысутнічае ў EDC16c8? Я яшчэ не магу спампаваць файлы, і тое, што я ніжэй, на якой я studacchiandoci трохі на толькі ў гэтым.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў switing63 Visualizza Messaggio
    Прабач, што карыстаюся тваёй кампетэнцыі, але гэтая карта таксама прысутнічае ў EDC16c8?
    вы edc16c8 і c39 вельмі падобныя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    невялікае ўдакладненне значэння лямбда з edc16c калі вы паглядзіце attentamenteun файл врі і з лямбда 1=afr 14,5 для дызель толькі на халастым ходу..з afr 14,5 дызель sfummacchia дастаткова...ужо з afr 16,5 вы ок з лямбда ёсць, каб зрабіць логі, каб убачыць, калі з даты maf ёсць менш рэзкі, чым iq з дадзенымі лямбда-afr...
    Як ты правільна сказаў, нават калі і дызельнага паліва тэарэтычна мае стехиометрическое суадносіны для 14,5:1 у гэтыя адносіны ніколі не атрымаецца добра запісаць, і закурит як паравоз.
    У любым выпадку я хацеў бы дадаць некалькі дробных рэчаў, каб убачыць, калі я ўсё правільна зразумеў.
    Выкажам здагадку, што датчык MAF паказвае мне значэнне 630 мг/цыкл пры 2000 абарачэннях у хвіліну, а затым, гледзячы ў карты, курыш ці lamdba значэнне, якое адпавядае як 1330, я кажу пра бу EDC16c, разлік на тое, што гэта прыводзіць 1,33*14,5=19,285 і, адпаведна, калі мы дзелім 630 на 19,285 = 32,67 ўжо мм3, а не мг дызельнага паліва, як апісана ў вашым папярэднім пасце на гэта, што я працытаваў.
    Усё гэта азначае, што суадносіны паветра/паліва або AFR на самай справе не 19,285:1, як вы маглі падумаць, а ці трэба ўлічваць, што г. зн. вага дызельнае паліва ўпырскваецца, а не яго аб'ём, у адваротным выпадку параўноўваць вага з аб'ёмам, і гэта, як параўноўваць бульбу з морквай.
    Паветра мы ўжо ведаем, вельмі добра, колькі ён важыць, таму што працу ен ужо зрабіў, датчык МАСАВАГА расходу паветра, дызельнага паліва, мы павінны calcolarcelo, а затым памножыць на 32,67mm3 для 0,8325 (у сярэднім ад 0,820 і 0,845, што шчыльнасць, якую павінна мець па законе дызельнае паліва) атрымліваю каля 27,2 мг, што па параўнанні з колькасць паветра атрымліваю AFR 21,3.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў switing63 Visualizza Messaggio

Выкажам здагадку, што датчык MAF паказвае мне значэнне 630 мг/цыкл пры 2000 абарачэннях у хвіліну, а затым, гледзячы ў карты, курыш ці lamdba значэнне, якое адпавядае як 1330 разлік на тое, што гэта прыводзіць 1,33*14,5=19,285 і, адпаведна, калі мы дзелім 630 на 19,285 = 32,67 ўжо мм3, а не мг дызельнага паліва
    няправільна...калі вы падзеліце мг паветра для афрыкі ў выніку разліку заўсёды мг, такім чынам, вага дызельнага паліва.
    у edc16c працуюць у мм3, то аб'ём для пераўтварэння дызельнага паліва ад мг у мм3 выкарыстоўвае пераўтварэнне 0,85.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    няправільна...калі вы падзеліце мг паветра для афрыкі ў выніку разліку заўсёды мг, такім чынам, вага дызельнага паліва.
    у edc16c працуюць у мм3, то аб'ём для пераўтварэння дызельнага паліва ад мг у мм3 выкарыстоўвае пераўтварэнне 0,85.

Вядома, вы маеце рацыю. Я з табой згодны.
    Я думаю, што месца балюча пытанне, я растлумачу, сумневы ў тым, што я прыйшоў.
    Ты казаў пра тое, што эбу EDC16c працуюць у мм3, а затым я думаў, што ў кошт месца на карце курыш у памеры 1330 ўжо змяшчаецца пераўтварэнні 0,85, каб атрымаць у канцы разліку, ужо ператворанае значэнне ў мм3, скажам, значэнне гатовы да выкарыстання.
    Так што маё разважанне было, калі ў блок кіравання, скажам, "u", пачынаючы ад значэнне MAF 630 і лямбда-напрыклад 1,565 разлік зрабіў, гэта 630/(14,5*1,565)=27,66 што я мг затым, калі я хачу атрымаць мм3 мы ўсе дзелім на 0,85 і атрымліваю 32,67mm3, таму што ты сказаў, што гэтыя блокі працуюць на мг.
    А я думаў, што ў блок "c" і праграміст ён ужо сыграў свайго роду карэкцыя, а затым ужо дзеліцца 1,565 для 0,85 і затым пакласці ў карце, 1,330, што з'яўляецца вынікам гэтага падзелу такім чынам, што, падзяліўшы ўсе вядомыя 630 мг (14,5*1,33) я атрымліваю адразу 32,67 ўжо ператвораны ў мм3.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    вы edc16c8 і c39 вельмі падобныя.
    У мяне мала часу сёння і заўтра, але гэта я...я ўсё 2 у машынах сямейства гэтых ecu і с8 адрозніваецца ад c39 толькі для кіравання dpf, мне здаецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    400cc паветра x 1.293 = 517.2 мг паветра ў цыліндр. Цяпер я сказаў, што на 68 (=80mm3) x14.7 = 999.6 i мг паветра, неабходныя для падтрымання afr. 999.6/517.2 = 1,92 бар ціск, неабходнае для сціску 999.6 мг паветра ў цыліндр. Калі турбіна вытрымае гэты ціск, мы можам пачаць модынг карты, turbo d гэта мяжа. Калі мы не робім адзін крок за адзін раз карта сканчаецца ў 2020 годзе....што ўжо мы не можам сядзець увесь дзень на форуме....

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у асноўным разлікі ідуць добра да пэўнага моманту.
    акрамя гэтага патрэбен вопыт,палітыка,веды,і г. д....
    1,9 бар+1 банкаматаў сапраўды шмат для gt1544v крычы..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    400cc паветра x 1.293 = 517.2 мг паветра ў цыліндр. Цяпер я сказаў, што на 68 (=80mm3) x14.7 = 999.6 i мг паветра, неабходныя для падтрымання afr. 999.6/517.2 = 1,92 бар ціск, неабходнае для сціску 999.6 мг паветра ў цыліндр. Калі турбіна вытрымае гэты ціск, мы можам пачаць модынг карты, turbo d гэта мяжа. Калі мы не робім адзін крок за адзін раз карта сканчаецца ў 2020 годзе....што ўжо мы не можам сядзець увесь дзень на форуме....
    Улічваючы, што, як кажа манро, заснаваны на MAF-гэта лепшае рашэнне, па-мойму, вы можаце накідаць грубай ацэнкі.
    Я згодны, што цыліндр 400 запоўнены цалкам атмасфернага ціску ўтрымлівае 517 мг паветра, калі мы выкарыстоўваецца і ў дачыненні да разліку шляху складзе 80% атрымліваем каля 414mg (400*0.8*1.293).
    Па-мойму, аднак, гэта не мажліва, спальвання дызельнага паліва ў суадносінах stechio, чым 14,7:1, але заўсёды на маю думку, з'яўляецца больш разумным прыбыць у 17:1, магчыма, нават 18:1 у любым выпадку паспрабуйце спачатку з 17 і затым убачыць, калі колькасць дыму з'яўляецца прымальным.
    У гэтым выпадку 68*17=1156mg, якія дзеляцца на 414 даюць каля 2800 абсалютнага ціску (1000+1800) заўсёды турбіна дазваляе.

Старонка 11 з 18 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •