Старонка 10 з 18, PrimaПерад ... 89101112 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 91 да 100 175
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Delta mod lambda.rar вось файлы з розных карт, лямбда-давесці да 1000 ад сярэдзіны восі, у той

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    errecinque не для супярэчнасці, але, каб зразумець больш,я падсеў да прамовы, а што тычыцца 7000 на вр, па-мойму, не заўсёды і толькі iq,калі ты, напрыклад, глядзець карту ціску ў рампы, звярніце ўвагу таксама іх вр ад 7000, але ў гэтым выпадку мы гаворым аб ціску дызельнага паліва, а не колькасць уведзеных...вось чаму мне цікава, як вы вызначыце, што карту мы знаходзім далей, без драйвераў... зірні на адрас 1FB83A і праверыць вр на гэтай карце
    Амаль усе edc16 fiat маюць карты ўжо разлічаны для 70mm3. Карту ціску ў рампы паказвае ціск, каб даць некалькі колаў, а той iq. Я драйвер, які вы паказалі, і г. д. мне гэта дае ў чырвоны, а затым ўзяць іншы, я бачыў, што не пераўтворыць менавіта iq, але дае звычайныя нагрузкі ў працэнтах.....я не ведаю, калі тое, што ты выкарыстоўваеш з'яўляецца больш дакладным

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я выкарыстоўваю гэты драйвер, таму што мой файл ідэнтычны іншаму прысутнічае на форуме і г. д. выкарыстоўваць гэты драйвер, каб гэты другі файл,будучы роўныя, я лічу, што кіроўца ідзе добра, нават для гэтага...замагільнага жыцця, усё, што я зрабіў тэсты, каб падняць ціск ў рампы і працуе, то, па крайняй меры, на гэтым мы і....можа, варта зрабіць іншыя тэсты, каб праверыць, калі драйвер на правільны усё, каб усе.Што тычыцца каштоўнасцяў і г. д., што дае нам для карт дызельнага паліва павінны быць выяўленыя ў ньютана, і таму вы павінны пераўтварыць іх у мм3,блукаючы ў пошуках інфа я чытаў некаторыя паведамленні, у якіх гаворка ішла пра 500 nw = 100 мм3 . Адносіны, такім чынам, 5=1 хто-небудзь пацвердзіць, калі правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў andrea80 Visualizza Messaggio
    Шчыльнасць паветра роўная 1/см3..праўда?
    Няма. Паветра важыць прыкладна 1,29 Кг на метр кубічны, такім чынам, 1 мг-гэта менш, чым cm3 або, калі вы аддаеце перавагу см3 важыць 1,2928 мг. (гл Вікіпедыю https://it.wikipedia.org/wiki/Densit%C3%A0_dell%27aria)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    памножыць dc x ў бар, дзе ты яго ўзяў? упэўнены, што гэта правільна? мне здаецца, занадта просты....
    Вы ўпэўненыя, што гэта. У цыліндр з аб'ёмам 400 можа змяшчаць да 400 паветра, атмасфернага ціску, калі падваенне ціску ўтрымлівае двайны аб'ём. Так што, калі ў прастору 400 гучнасці я паклаў 800 паветра будзе мець ціск 2 бар, г. зн. у 2 разы, атмасфернага, калі я пакладу 1000 заўсёды ў тым жа аб'ёме ў мяне ціск 2,5 бар і гэтак далей.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Што тычыцца каштоўнасцяў і г. д., што дае нам для карт дызельнага паліва павінны быць выяўленыя ў ньютана, і таму вы павінны пераўтварыць іх у мм3,блукаючы ў пошуках інфа я чытаў некаторыя паведамленні, у якіх гаворка ішла пра 500 nw = 100 мм3 . Адносіны, такім чынам, 5=1 хто-небудзь пацвердзіць, калі правільна?
    Па-мойму гэта не правільна. Паміж картамі, якая змяшчаецца ў блоку кіравання ёсць адзін, які ператварае патрабаванага крутоўнага моманту на колькасць дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць.
    Выкажам здагадку, што за рулём аўтамабіля, націснуўшы на педаль газу на 20% свайго ходу і да 1500 аб/мін. Першая карта, якая дзейнічае, гэта называецца Драйвер Wish або карту педаль або падобнай назвай шмат, каб зразумець, адсартуйце дадзеныя ціску педаль 20% (па мапе знойдзеш 0,2*8192=1638) на калонцы і 1500 абаротаў мець значэнне, напрыклад, 1221, якія неабходна падзяліць на 10, так што 122,1. Гэта момант патрабуецца. Прапусціць крок праверкі ў карту скіду пара і падыходзім да карце пераўтварэнні крутоўнага моманту дызельнага паліва. На восі знайсці яшчэ абароты тое 1500, на іншай знайсці значэння крутоўнага моманту запыт, якая, да прыкладу, ёсць 1000 і 1250 (улічваючы, што ў нашым прыкладзе мы запыталі 1221) так што мне давядзецца интерполировать дадзеныя, каб атрымаць кошт дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць.

....... 1000 1250

1500 1750 2250

так што ад інтэрпаляцыі атрымліваю 2192, то колькасць дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць, каб выканаць запыт педалі 21,92mm3.

Усё гэта для таго, каб сказаць, што ёсць ужо ў табліцы, разлічваецца ад забудоўшчыка з разлікі зроблены для таго, каб даведацца, колькі саляркі трэба, каб атрымаць пэўную пару і таму, што гэтая велічыня вар'іруецца ў залежнасці ад абаротаў.
    Напрыклад, карта, якая ў мяне пад вокам, я (не можа спампаваць іншыя) слупок так зрабіў

....... 4000
    1500 9760
    1750 8890
    2000 8390
    2250 8315

такім чынам, як вы бачыце, 83,15mm3 дызель генератар 400 нм крутоўнага моманту пры 2250 але для таго, каб мець аднолькавы крутоўны момант пры 1500 абаротаў мне трэба 97,60, такім чынам, памнажаецца 5, па мне, не мае ніякага сэнсу

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы не вельмі далёка ад 5>мм3 з разліку 400/97mm3=4,2 нм-мм3...
    акрамя таго, у эбу есць карта, якая выкрадае нм, такім чынам, iq для разліку ўнутранага трэння sitra адразу пасля абмежавальнікі крутоўнага моманту і 8x8 з воссю z ўсё ў мінус...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    comunqueper паўнаты інфармацыі ў карту нм на iq,то гэта карта "каманда iq адносна часу адкрыцця фарсунак" заўсёды прымаць пад увагу максімальную iq, звязаныя з максімальны крутоўны момант разлічваецца ў станоўчы...гэта ваш iq на нм вылічэнні аптымальнага з дома маці
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    невялікае ўдакладненне значэння лямбда з edc16c калі вы паглядзіце attentamenteun файл врі і з лямбда 1=afr 14,5 для дызель толькі на халастым ходу..з afr 14,5 дызель sfummacchia дастаткова...ужо з afr 16,5 вы ок з лямбда ёсць, каб зрабіць логі, каб убачыць, калі з даты maf ёсць менш рэзкі, чым iq з дадзенымі лямбда-afr...
    Як ты правільна сказаў, нават калі і дызельнага паліва тэарэтычна мае стехиометрическое суадносіны для 14,5:1 у гэтыя адносіны ніколі не атрымаецца добра запісаць, і закурит як паравоз.
    У любым выпадку я хацеў бы дадаць некалькі дробных рэчаў, каб убачыць, калі я ўсё правільна зразумеў.
    Выкажам здагадку, што датчык MAF паказвае мне значэнне 630 мг/цыкл пры 2000 абарачэннях у хвіліну, а затым, гледзячы ў карты, курыш ці lamdba значэнне, якое адпавядае як 1330, я кажу пра бу EDC16c, разлік на тое, што гэта прыводзіць 1,33*14,5=19,285 і, адпаведна, калі мы дзелім 630 на 19,285 = 32,67 ўжо мм3, а не мг дызельнага паліва, як апісана ў вашым папярэднім пасце на гэта, што я працытаваў.
    Усё гэта азначае, што суадносіны паветра/паліва або AFR на самай справе не 19,285:1, як вы маглі падумаць, а ці трэба ўлічваць, што г. зн. вага дызельнае паліва ўпырскваецца, а не яго аб'ём, у адваротным выпадку параўноўваць вага з аб'ёмам, і гэта, як параўноўваць бульбу з морквай.
    Паветра мы ўжо ведаем, вельмі добра, колькі ён важыць, таму што працу ен ужо зрабіў, датчык МАСАВАГА расходу паветра, дызельнага паліва, мы павінны calcolarcelo, а затым памножыць на 32,67mm3 для 0,8325 (у сярэднім ад 0,820 і 0,845, што шчыльнасць, якую павінна мець па законе дызельнае паліва) атрымліваю каля 27,2 мг, што па параўнанні з колькасць паветра атрымліваю AFR 21,3.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    вы не вельмі далёка ад 5>мм3 з разліку 400/97mm3=4,2 нм-мм3...
    акрамя таго, у эбу есць карта, якая выкрадае нм, такім чынам, iq для разліку ўнутранага трэння sitra адразу пасля абмежавальнікі крутоўнага моманту і 8x8 з воссю z ўсё ў мінус...
    Прабач, што карыстаюся тваёй кампетэнцыі, але гэтая карта таксама прысутнічае ў EDC16c8? Я яшчэ не магу спампаваць файлы, і тое, што я ніжэй, на якой я studacchiandoci трохі на толькі ў гэтым.

Старонка 10 з 18, PrimaПерад ... 89101112 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •