Дзе не хапае, хлопцы ?
Дзе не хапае, хлопцы ?
400 = 400000mm3, безумоўна, па-за парог.. у вас харчаванне трансфер
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
андрэа для пераўтварэння пастаяннага току ў мм3 ўлічвае фактар 0.001:1
каэфіцыент 0,85 сказаў вышэй, для таго, каб AFR (Прабач, я пераблытаў вышэй..mea culpa)
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Не кажучы ўжо пра...я перачытаў усё і зразумеў...калі спусціцца ў Апуліі піва ў рэках x усе !!!
Хлопцы, я магу дадаць вас, толькі ўвечары,я на працы..што тычыцца ціску турба, я, здаецца, чытаў, што ўжо ў арыгінале абаротаў на 1.7 бар наддува, такім чынам, 2.7 ў чытанне ад дыягназу...што тычыцца колькасці дызельнага паліва ўпырснуць думаю, ідуць падзеленыя на 4 цыліндру, але я не ўпэўнены
Вы кажаце пра аб'ём цыліндру не дызельнае паліва ўпырскваецца. Калі запоўнены вадой цыліндр, гэта "дэльта" поршань у ЛІЧКУ мне 400.000 мм3= 400 куб. см=0.4 літра
Цяпер для таго, каб не памыліцца разлікі павінны быць упэўнены, што сума, якую мы хочам надаць, напрыклад, 80mm3 цыклу як суму чатырох цыліндраў, або для кожнага цыліндру. Тады пачнем з рахункаў
Выбачайце, калі я раблю крок назад, але як мы можам вызначыць, калі кропка супыну ад 7000 адзінак паказваючы нам 70 мм3? Я лічу, гэта значэнне ў вялікая колькасць кропак супыну. Не думаю, што ўсё, звязаныя з колькасцю дызельнага паліва.сёння гартаю трохі карту, і вы на месцы якой-то экран. Таму што, калі не аформлена добра, гэты крок у канчатковым выніку дае павелічэнне на нейкі карце...
Месца, што стехиометрическое суадносіны тэорыі для спальвання дызельнага паліва складае 14,5 частак паветра па масе на 1 частка паліва заўсёды ў вага і, што 80mm3 важаць каля 66,6 мг мінімальны аб'ем паветра-каля 1 г. за цыкл.
Па законе дызельнае паліва (стандарт EN590) павінен мець шчыльнасць ад 0,820 і 0,845 Кг на літр, так што калі я памнажаюць 80*0,820=65,6 мг, у той час як, калі я памнажаюць 80*0,845=67,6 мг, каб гэта я сказаў прыкладна 66,6, што гэта залатая сярэдзіна.
Калі затым памножыць вага 66,6*14,5=965,7 мг. Я ўжо казаў-тэарэтык, таму што не Дызельны рухавік, ніколі не будзе гарэць без дыму, як нафтавай танкер, паліва да стехиометрическому каэфіцыенце, то, безумоўна, 1000 мг, безумоўна, недастаткова.