Цяпер пытанне..
праводзячы усю карту ў 2d, дзе знайсці карту з вр IQ, я павінен мяняцца, усё вр або толькі тыя, з палітыкай якога я не ведаю карт суседніх?
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Тады разлік, перш чым Андрэа 80 з 27 мг на цыліндр не ў парадку. 1 куб. см не роўная mg. і ўпэўнены, што ў 1 куб. см ёсць 1000 мм3.....
Дзе не хапае, хлопцы ?
400 = 400000mm3, безумоўна, па-за парог.. у вас харчаванне трансфер
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Не кажучы ўжо пра...я перачытаў усё і зразумеў...калі спусціцца ў Апуліі піва ў рэках x усе !!!
Хлопцы, я магу дадаць вас, толькі ўвечары,я на працы..што тычыцца ціску турба, я, здаецца, чытаў, што ўжо ў арыгінале абаротаў на 1.7 бар наддува, такім чынам, 2.7 ў чытанне ад дыягназу...што тычыцца колькасці дызельнага паліва ўпырснуць думаю, ідуць падзеленыя на 4 цыліндру, але я не ўпэўнены
Вы кажаце пра аб'ём цыліндру не дызельнае паліва ўпырскваецца. Калі запоўнены вадой цыліндр, гэта "дэльта" поршань у ЛІЧКУ мне 400.000 мм3= 400 куб. см=0.4 літра
Цяпер для таго, каб не памыліцца разлікі павінны быць упэўнены, што сума, якую мы хочам надаць, напрыклад, 80mm3 цыклу як суму чатырох цыліндраў, або для кожнага цыліндру. Тады пачнем з рахункаў