Стар. 6 з 18 PrimaПерад ... 4567816 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 175

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Цяпер для мяне пытанне ўзнікае..
    Пачынаючы ад ступені сціску рухавіка, устаноўленага для дадзенага тыпу аўтамабіля, што не ведаю, хто табе гэта..
    Выкажам здагадку, што, магчыма, дух святы ва сне цябе кажа, ці можа быць, зрабіць лог і бачыш.
    У мяне значэнне $за тысячу паказаў (пастаўлю так як зменная вызначана з няпэўны значэнне), як і дзе пачаць набор, як я працую ў "stechiorapporto" у іншых картах?
    Па логіцы я думаю, што стабілізуе ЦІ, да якіх я хачу прыехаць (з крытэрамі, усталяванымі застанецца яшчэ адна зменная $сон, які разгадаць з цягам часу) і маючы двух фактараў стабільнасці пачынае дзьмуць ecu, і карты, але затым ён трапляе ў фактар ГРАДУСАЎ і высадзіць іх цемра.. Потым яна вісіць нават на картах блізняты, як, напрыклад, у маім выпадку я "момант патрабуецца, каб функцыі спорту і іншую спартыўныя B , то "асноўнага ўпырску - карта на аснове 1, базавая карта 2.. 5.. і я не ведаю, фактары апрацоўкі гэтых карт у аўтамабіль, запуску як лічацца
    Я раскрытая была арка pls?
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Ах Тое, што я не ведаю, і, калі паветра, які счытвае датчык выдатку паветра дзеліцца на цыліндры або няма. І тут вы павінны патэлефанаваць манро

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    затым мне пацвердзілі, што ёсць макс-паветра на ўпуску + IQ-гэта неабходна для таго, каб пачаць стварэнне карты ?
    Вы всасываемого паветра вы атрымаеце з улікам аб'ёму і ціску турба і ён пачынае ісці на цяжкую

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    З дапамогай максімальны аб'ём всасываемого высветліцца, колькі iQ можна паставіць без курэння з улікам 14,7 afr

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Тады спакойна з'яжджаем адсюль. Аб'ём рухавіка 1600/4 = 400 кожны цыліндр. Вакол на форуме, што ёсць глядзіце, калі вы знаходзіцеся ў 400, колькі мг паветра, ёсць. Затым ідзем далей, там іншыя карты, паглядзім, калі ўстановім, колькі мм3 дызельнага паліва, мы можам надаць.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Тады спакойна з'яжджаем адсюль. Аб'ём рухавіка 1600/4 = 400 кожны цыліндр. Вакол на форуме, што ёсць глядзіце, калі вы знаходзіцеся ў 400, колькі мг паветра, ёсць. Затым ідзем далей, там іншыя карты, паглядзім, калі ўстановім, колькі мм3 дызельнага паліва, мы можам надаць.
    Для стехиометрического кожны мм3 дызельнага паліва патрабуе 14,6 паветра, а затым, каб мець 100mm3 сказаў вышэй (формула 100*14,7) нам спатрэбіцца 1470 мм3 паветра, калі такі рухавік не можа абысціся.
    Для таго, каб убачыць, калі ён забяспечвае нам трэба зрабіць:
    1600/4 * 1.2(гэты фактар я не ведаў, што робіць ****) * 0,8 (у ідэале гэта) = 384
    затым: 1470/384 = 3,82 бар, то разлік ідзе ад маштабу для турбіны, што, магчыма, забяспечвае датчык 2,5 бар і 3 пік.
    Так што з MAF вы чытаеце 1470 бар, што не падае ніколі..
    (папраўце, калі памыляюся)

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    невялікі OT..
    манро, калі вы хочаце пачаць рабіць пк.. пасля 14, што я збіраюся з'есці..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Шчыльнасць паветра роўная 1/см3..праўда?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    невялікае ўдакладненне значэння лямбда з edc16c калі вы паглядзіце attentamenteun файл врі і з лямбда 1=afr 14,5 для дызель толькі на халастым ходу..з afr 14,5 дызель sfummacchia дастаткова...ужо з afr 16,5 вы ок з лямбда ёсць, каб зрабіць логі, каб убачыць, калі з даты maf ёсць менш рэзкі, чым iq з дадзенымі лямбда-afr...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў andrea80 Visualizza Messaggio
    Шчыльнасць паветра роўная 1/см3..праўда?
    Няма. Паветра важыць прыкладна 1,29 Кг на метр кубічны, такім чынам, 1 мг-гэта менш, чым cm3 або, калі вы аддаеце перавагу см3 важыць 1,2928 мг. (гл Вікіпедыю https://it.wikipedia.org/wiki/Densit%C3%A0_dell%27aria)

Стар. 6 з 18 PrimaПерад ... 4567816 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •