Старонка 2 з 18 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 175

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Up Up....цікавіць таксама я ў гэтай дыскусіі....на мяне, калі я выдаліў egr з carsoftware 5.2, а затым я адкрыў файл з titanium вакол, дзе б ен змяніў мне ўжо пад "фаза ўпырску"....і мне цікава, чаму....
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    На edc 15 часта ляжыць пад фазы ўпырску ..што гэта сістэмы рэцыркуляцыі ог

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Хлопцы, відаць, што размова зацікавіў і мяне, я пачаў бы з вырашыць, які ECU ўзяць на аналіз, у першую чаргу, а затым перайсці да вывучэння "катэгорыі" гуляе ECM-Titanium, з указаннем ID і вызначыць, добра, што яны спасылаюцца, потым вызначце функцыю свайго ВР, і ў рэшце рэшт.. але ў самым канцы.. даць тлумачэнне, магчымыя функцыі і змены ВР і ralativa крывой.
    Я думаю, гэта лепшы спосаб, каб зрабіць пост чыста і ясна бачыў, што, як і я, многія ходзяць вобмацкам, у поўнай цемры ў інтэрпрэтацыі табліц,2d і 3d.. (прыгожыя колеру для дабрачыннасці, але не дапамагае мінімальна зразумець, каперсы).
    Асабістае меркаванне, вядома, кожны з іх ****** падзяліцца або адмовіць у такой просьбе.
    Дзякуй
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Я з вамі. Я магу дапамагчы за тое, што я ведаю..

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў andrea80 Visualizza Messaggio
    Я з вамі. Я магу дапамагчы за тое, што я ведаю..
    Дзякуй, андрэй, слова ў mirkotoyota, што адкрыў пост.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, я даступны, каб зрабіць гэта даследаванне разам,я асабіста я вучуся edc16c39 таксама таму, што гэта ecu маей машыны, і гэта адзінае, аб чым я магу зрабіць тэсты,...цяпер я на працы,можа быць, сёння ўвечары я магу апублікаваць тое, што я раблю, і тое, што я думаю, што зразумеў пра яго.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Калі вы хочаце пачаць з гэтай дабрачыннасцю я прашу вас, пакінуць толькі НІЖНІЯ.. з адкрыцце інструмент, дысплей, валы і ўсё астатняе..
    Такім чынам, хто, як я, не зразумеў яшчэ cippalippa, можаце пачаць, каб засяродзіцца кропак і каардынатаў (Восі X-Y=Z).
    Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Што тычыцца паказу не ведаю, у залежнасці ад таго, што вы павінны выбраць паміж адным і іншым,я думаю, трэба проста пракруціць на самой карце ў пошуках брэйк-Пойнт. Калі тое і г. д. драйверы для вашага файла, то ўсё прасцей,выбраўшы карту, з'явіцца жа ў таблічнай,калі ў 2d рэжыме вы аўтаматычна ўсталёўваецца правільнае адлюстраванне...

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Дзякуй, Іосіф, за прысвячэнне!
    Цяпер пачынаем задаваць пытанні
    Я адкрываю Ў у раздзеле врі і mod, у мод. Finques няма дажджу.
    Затым драйвер або не бачу, як у табліцы 2 (за выключэннем 3d, што цяпер не трэба нічога). У табліцы спасылаецца на кожную вобласць (прастакутнік стыль excel) да кропкі на карце ў 2d, нават калі ён не паказвае ID дакладным і трэба лічыць (папраўце, калі памыляюся).
    ВР не што іншае, што каштоўнасці, якія вызначаюць каардынаты восі X (гарызантальная) і Y (вертыкальная).
    У табліцы ёсць лікі, якія адпавядаюць ў адпаведнасці з картай крокам.
    Як вызначыць гэтыя значэння для адной табліцы/карце, каб вы маглі вызначыць, які адсотак я магу павялічыць?
    Працэнт або абсалютная значэнне, што відавочна, у залежнасці ад карты.
    Мы можам таксама прывесці прыклады для адной карце, калі хацець ўсё больш, але на edc16, і добра гэта ці дрэнна і г. Д. амаль адны і тыя жа ТЭГІ для многіх мадэляў сямейства edc16.
    Спадзяюся, я не сказала st*onze.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Тады ўсё па тым, што я, здаецца, зразумеў, але я амаль упэўнены, у прадстаўленні табліцы кожнае поле адлюстроўваецца значэнне, усталяванае для дадзенага грузу %педалі/колькасць абаротаў рухавіка для пачатку.У выпадку ціску ў рампы, напрыклад, значэнне ў поле паказвае на тое, што ціск ў рампы ў гэтых канкрэтных умовах,відавочна, гэта значэнне павінна быць пераўтворана і ў выпадку маёй ecu як пасля выкладу нумар hw і sw 10, так што калі ў дадзеным поле адлюстроўваецца 2700 дзялю на 10 і атрымліваю 270..., што бар у гэтым выпадку.

Старонка 2 з 18 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •