Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31-37-37 -
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    У ці павінен я рабіць карэкцыю на пасаду 22 leonardo не называецца Мікеланджэла, але добра Gallileo............

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Citazione Першапачаткова Напісаў todos Visualizza Messaggio
    вы ў калідоры, павінен выявіць кампанент дададзеная.....
    Таму не павінна быць праблем, ты ніколі не зрабіў?Чаму я спытаў, дзе я купіў праз **** але 2 дні, якія я чакаю адказу!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    10
    Мяне ж здарылася так, што пайшоў у нахіл руля з-за кароткага замыкання ў рулявой калонцы. Прывеў яе ад электрыкі, і я ўсе змяніла ў рулявой калонцы, але не змог azzerarmi памылка ў body. Вярнуўся дадому collegai ў multiecuscan, пачаўшы выраўноўванне прыборы і інструменты. Праблема вырашана так

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Citazione Першапачаткова Напісаў фоско.f Visualizza Messaggio
    Мяне ж здарылася так, што пайшоў у нахіл руля з-за кароткага замыкання ў рулявой калонцы. Прывеў яе ад электрыкі, і я ўсе змяніла ў рулявой калонцы, але не змог azzerarmi памылка ў body. Вярнуўся дадому collegai ў multiecuscan, пачаўшы выраўноўванне прыборы і інструменты. Праблема вырашана так
    Fosco вы ўспыхнулі км?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    10
    Вы сімптомы былі тыя ж, што вы апісалі. I < вынікаў ўспыхнулі, аднак segnavano тое ж самае. Павінна быць паведамленне пра памылку сувязі паміж рознымі блокамі кіравання CAN (abs, body, engine). З выраўноўваннем, вы павінны вырашыць, калі праблема тычыцца толькі тое,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Аўтамабіль па-ранейшаму не ўваходзіць, каб зрабіць праграмаванне як раз уваходзіць я абнаўляю!!!
    Змрочная, аднак, у гэтым выпадку я дадаў блок кіравання (city), які першапачаткова не быў усталяваны на аўтамабіль, то вы павінны ўключыць вузел can body

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    10
    Вы то, я не павінен быў гэта зрабіць, але, аднак, есць варыянт, што павінна пакрыць дадатковыя інструменты. Ўключыць то блок кіравання, а затым націсніце выраўноўванне. Дайце нам ведаць!

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •