Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31-36 36 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    168
    Xk паліць трохі часу, арыгінальныя 80cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Таксама можа быць з-за turbolag........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    168
    У ihi vl 25/35 не вельмі turbolag см адзін 2056

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    фарсункі 115cv крыху большыя, чым тыя, у 80cv але ў апошнія час, асабліва на нізкіх абарачэннях больш за доўгія, чым 115cv як напісана вышэй рашэнне, гэта скапіяваць карту час 115cv ў edc15 80cv...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    12
    На гэтую тэму я гаварыць прыйшла... Я толькі што разбурыў маю момант, і з 2260 VK клапан працуе ў класічным стылі і я выцягнуў 260 конскіх сіл. А з улікам ціску дызельнага паліва. Каб ісці далей, неабходна супаставіць за драйвер, каб даць сапраўднае ціск на инжекторах. Коні выйшлі толькі пасля замены грм, так як помпа і рухавік сцен і да пабачэння. Turbo, вы, закруціўшы і за вас, пакіньце след, горш, чым на пароме. Што тычыцца помпы common rail 5c-не вялікая. Мой быў 5c з кулачок і кампрэсара BMW 535. Фарсункі былі тыя стілуса 115 л. з bussie плюс. Впускной калектар мае шчыльнасць недастатковая, і выгляд прыняцця махавік monomassa выправіў клапан shut off і saldai трубы 60.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    12
    Для працы з ціскам overboost ад 3 бар і 2.5 фіксаваныя неабходна звастрыць месцаў клапаны з паловай міліметра або больш, каб выцягнуць клапаны ўнутры галавы. Я знайшоў дадатковую карысць ад таго, што я ачуняў зазоры клапанаў пасля riprofilato распредвал. Для дасягнення гэтых дзяржаў-гэта добра, усталяваць шатуны delta twin turbo. Мой першы рухавік, разбіў бязлітасна. P. s. я заўседы выкарыстоўваў галаву 8 клапанаў

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •