Ну, вы бачыце, калі машына пераходзіць у recovery. У любым выпадку, калі не recovery, а вы ўпэўненыя, што памылка як паведамілі ў клапан egr, звярніцеся ў службу форуму для выдалення DTC ў пытанні.
Ну, вы бачыце, калі машына пераходзіць у recovery. У любым выпадку, калі не recovery, а вы ўпэўненыя, што памылка як паведамілі ў клапан egr, звярніцеся ў службу форуму для выдалення DTC ў пытанні.
На датчык выдатку паветра-гэта ОК?
Я задаю гэтае пытанне, таму што я лічу, што струменя не хапае, павінна быць выяўлена з датчык выдатку паветра
для ліквідацыі праблемы трэба адключыць DTC, таму што, як ужо сказалі, я б электронная частка сістэмы egr маршрут, я там знайшоў некалькі раз у гэтым праблема і калі горы egr добрае з карты выключэння актыўныя вы ўбачыце, што праблема знікне...
З Тытана вы можаце змяняць параметры сістэмы рэцыркуляцыі ог, але не існуе функцыі, якая выключае DTC або памылка ( як і Dim Спорт ), калі вы можаце атрымаць Час FSI у хвіліну, або ў адваротным выпадку, калі вы ведаеце, сек у dueD я растлумачу, як зрабіць
Калі вы хочаце, вы можаце даслаць мне файл на мой **** і табе змяніць. Я не магу спампаваць ўкладанні, у адваротным выпадку я б ужо зрабіў
добры дзень міхаіл, у мяне такі ж аўтамабіль і я выдаліў, як і вы рэцыркуляцыі ог, КОД верныя, я з абціскны фланцем і адключэння электраэнергіі на клапан, а затым я зняў dtc 0403 мне здаецца.. гэта ты аддзеленая электрічным і было засмеціцца або толькі закрытай карце?
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Як правіла, калі электрычная частка нармальна не scollego. У flangio і далей. Dtc, які дае вам, з'яўляецца адносна электрычная частка клапана, а не тое, што не правільнае значэнне датчык выдатку паветра ў залежнасці ад duty cycle сістэмы рэцыркуляцыі ог. Нічога не адбываецца і не выходзіць у recovery, але індыкатар ў межах ад нерваў. Але калі ў вас есць edc 16 звязана з тым, што вы не выдалілі гэты dtc.
Калі электрычная частка ў адкрытыя завесы, як правіла, да таго, навучыліся выдаляць dtc ўкладваў у супраціў ад 100 ом 1/4 вт паміж сігналам і масай, з тым каб прымусіць ecu