dimeticavo калі вам трэба нейкі файл micro можна ці снд?..
dimeticavo калі вам трэба нейкі файл micro можна ці снд?..
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
дзякую цябе...я люблю гэтую ду..дэ)
Я ў поўным, як у вас паказана.
Не мог быць больш ясна, чым так
Манро выгляд вашай падрыхтоўкі, я думаю, што вы пакладзеце менш, чым ты, інтэрпрэтаваць код у EPROM, што я буду рабіць карты, разважныя.
Навіны
Я зрабіў пошук на баку tool, каб праверыць, ці якія-небудзь disassemblatori (не декомпиляторы), і я бачыў, што есць.
Цяпер важнае-гэта ведаць і разумець, з якой архітэктуры (x86, arm ці што яшчэ) зроблены гэтыя файлы, і адказ мы ад працэсара ECU і тып памяці, які выкарыстоўваецца.
Не ведаю, ці магу я размяшчаць спасылкі толькі для прагляду, я бяру адказнасць за любыя заклікі ў адмін, але яго месца толькі, каб зразумець, як апісана ў надзеі, што не будзе вытлумачана як спам (я не раблю частка unit сайта).
вельмі цікава tranky я, здаецца, зразумеў, што есць sw, якая можа дэкампіляваць файл прама з hex або. bin ў ASCII мне здаецца, што гэта называецца IDA pro або што-то падобнае...але я, акрамя таго, што ostato вышэй, больш не ведаю, аб кампіляцыі/інжынерны файла, у адваротным выпадку не я адзін tread tranky...
я спадзяюся даведацца, таму што, як справядліва вы сказалі, навучыўшыся рабіць гэта сапраўды электроніка ў кулак.
выглядае трохі тут tranky, што я torvato:Эндзі Whittaker's Site | what's In My Brain
перайсці на раздзел dissasembler me7.1 есць 3 відэа-ўрокі цікавыя, хоць і ўсе на англійскай мове, трохі цяжка прытрымлівацца для мяне..
Ціхі я бяру інфармацыю, неабходную для пошуку магчымага забеспячэння або дадзеныя правілы дэкадавання, каб зрабіць для ecu.
Вы загадзя, што ў выпадку, калі няма інструмента і ідуць факты сцэнарыяў спецыяльных, у 90% трэба перайсці на Linux (і я ведаю, як гэта боль для тых, хто не есць ен ніколі не ставіў рукі).
А нічога немагчымага, зручнасць ў выкарыстанні Linux заключаецца ў кампілятары, якім давяраць, каб выканаць скрыпт пераўтварэнні, з розныя зменныя і функцыі адладкі для магчымага ліквідацыі непаладак кода, створанага, каб, магчыма, палепшыць або выправіць яе.
Заўтра ў мяне больш часу, каб прысвяціць сябе, цяпер я павінен пайсці з ложачка і міль ад сваякоў (du palleeeee)...
Я застаюся на руках праз сотавы, як заўседы![]()
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !