Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190

баз дадзеных падзяліцца

Добры дзень, на маім ноўтбуку, я зусім няшмат арыгінальных файлаў, што я хацеў бы падзяліцца на форуме, бачыў, што не ўсе яшчэ прысутнічаюць, але, на жаль, не былі прачытаныя і, намінаваных мяне, таму я не ўпэўнены, колькасць hw і sw.. калі я адкрываю файл з ecm і ў апісанне ўставіць у форум пішу імя драйвера, што я прапанаваў, каб прачытаць файл (напрыклад, A417_274 - ALFA 166 2400 JTDM 175CV ) можа быць карысным і правільным?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы правільна
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    прабачце, калі я ўмяшання, але, я думаю, больш правільным будзе паставіць нумару hw і sw , таму што, калі адзін робіць пошук у таму на тых падставах, калі змясціць імены драйвераў вы не знойдзеце ніколі.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    прабачце, калі я ўмяшання, але, я думаю, больш правільным будзе паставіць нумару hw і sw , таму што, калі адзін робіць пошук у таму на тых падставах, калі змясціць імены драйвераў вы не знойдзеце ніколі.
    На маю думку, як кажа ugoboss пералічаныя лепш, чым знайсці іх легка з n Hw-Sw

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    а overbooster і я б сказаў, што вы можаце таксама прыняць удзел у знаходзіць HW/SW бачыў, што вы чытаеце ў hexdump ясна ў файл.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    ок, тады нумар sw, я зразумеў, як вызначыць яго нумар hw замест таго, я не лічу, дакладней не бачу. Я не спецыяліст, вы можаце мне паказаць, як яго знайсці?

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Калі хочаце, давайце зробім агульны.
    Загрузка файлаў на mega, зрабіце групы падзеленыя, я бяру ў нагрузку групы, і мы тут, тыя, якія ўпэўненыя, па меншай меры, мы робім DB чысты.
    Калі адмін згодны, я б сказаў, што можа быць практычныя рашэнні і супрацоўніцтва ў мэтах форуму.
    Што скажаце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    ок, калі вы хочаце, мы можам зрабіць нават так, яны каля пяцідзесяці, але мне прыйдзецца smistarle то паміж mod і врі.
    Між тым, што мы ў тэме, магчыма, вы можаце адняць у мяне сумневы, што мяне засмучае трохі.. Калі яны прыязджаюць у autodemolizione рухавікі цікавыя, першае, што я раблю, гэта прачытаць эбу да гэтага часу я заўседы чытаў, калі машына яшчэ цэлая, але часам не хапае частак электраўстановак, такіх як датчыкі або кабелі стрыгчы, калі leggessi праз obd гэтым я атрымліваю файлы надзейна ці могуць паўстаць праблемы? Я ніколі не спрабаваў прачытаць, каб не губляць час, убачыў, што ноўтбук мае кароткі аўтаноміі ў тэорыі я мог бы прачытаць і ўбачыць, калі ecm атрымоўваецца ідэнтыфікаваць вас, але я не хацеў бы страціць толькі час..

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Меркаванне ад неадмыслоўца
    Я думаю, што калі памер файла адпавядае памерах іншых таго ж сямейства, - гэта правільна.
    У рэшце рэшт, калі бд гэта працуе-гэта роўна, калі вы робіце распиновка на раз'ем ECU.
    Паўтараю.. Меркаванне ад неадмыслоўца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    так, я ведаю, што я паспрабую.. раней не было неабходнасці, але цяпер есць 166 3.0 L v6 я не магу не чытаць.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •