Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 23 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    Ах Tano вочы на barracca!!!
    :-P

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    На самай справе я прашу прабачэння, перачытаўшы трохі qll напісаў, я зразумеў, што ў любым выпадку, нават прымаючы насенне fasata 4-цыліндравы рухавік, 500 два-усе роўна б вынік ін'екцыі fasata!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы puotrebbe выкарыстоўваць fasata узяўшы другі сігнал абаротаў ад запальвання...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК L'avatar di Tano
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    САЛЕРНО/ТУРЫН
    Et
    40
    Паведамленні
    13
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    вы puotrebbe выкарыстоўваць fasata узяўшы другі сігнал абаротаў ад запальвання...
    Манро, вы хочаце сказаць...выкарыстоўваць кола для датчыка абаротаў рухавіка, і выкарыстоўваць яе фазы размеркавальніка, датчыка фазы??
    так, каб фазы кулачка, каб даць зразумець эбу, дзе мы ??
    Ці я няправільна разумею??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    дакладна так жа, як вы напісалі вы.
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    60
    прывітанне, я ўсталяваў на маім двухцилиндровый адзін megasquirt, я абраў першапачаткова для электронікі пункту 55 monoiniettore але адмовіліся па той просты факт, што megasquirt вы карце ў рэжыме рэальнага часу..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84
    Citazione Першапачаткова Напісаў giulianoA3 Visualizza Messaggio
    прывітанне, я ўсталяваў на маім двухцилиндровый адзін megasquirt, я абраў першапачаткова для электронікі пункту 55 monoiniettore але адмовіліся па той просты факт, што megasquirt вы карце ў рэжыме рэальнага часу..
    добры дзень, які ў вас усталяваны MS , эбу я ўзяў яго ўжо сабраў ці зрабіў ты ? як супастаўленне і лёгка супаставіць ?
    і асабліва цане

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    60
    прывітанне, мая ms2.3 л я таго, каб сабраць і assemblanta ў італіі дзяўчыны на форуме megasquirt..супаставіць гэта проста, калі ты разумееш, эксплуатацыі вам будзе заўсёды..я правёў паміж адной рэччу і іншы 1500 еўра..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84
    прывітанне, мая ms2.3 л я таго, каб сабраць і assemblanta ў італіі дзяўчыны на форуме megasquirt..супаставіць гэта проста, калі ты разумееш, эксплуатацыі вам будзе заўсёды..я правёў паміж адной рэччу і іншы 1500 еўра..
    я таксама хацеў узяць .. усе поўны sensoring вы патрацілі 1500 ? як корпус дросельнай засланкі, які вы выкарыстоўваеце ? я думаю, дзве фарсункі

калі хочаш, гэта мая ***** выключэннем.дзеля************* вы можаце даслаць мне некалькі фота

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    60
    прывітанне, датчыкі ўсе адгалінаванні fiat punto 1 серыя, 75 л. с., шпулькі ў тым ліку.корпус дросельнай засланкі monocorpo гэта subaru ад 50 мм і калектар нарыхтоўкі.DSCN9740.jpg

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •