Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31 39 39

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Прабачце, спадары, я думаю, што сення многія людзі, імкнучыся зэканоміць некалькі еўра, купляе прадукты, давяраючы вонкавага выгляду, што, здавалася б, робіць большасць праграмістаў, як, напрыклад, майстар fgtech, што гэта V51,V53,V54 або VD300, як і любы іншы праграміст самодіагностікі і інш, але праблема заключаецца на ўнутраных на мацярынскай плаце і, такім чынам, кампанентаў, якія могуць быць транзістары кандэнсатары дыеды якасць зваркі і зборкі, якія робяць розніцу паміж прадуктам і іншага, таму я думаю, што там будзе і прычына, што шмат людзей fgtech называе еўрапейскае якасць дэталяў і стабільнай у бд bdm jtag для загрузкі tricore. таму, перш чым купіць, трэба ancge цяжка гэта растлумачыць трохі аб..............Усе, што я кажу, я проста кажу, як мой шчыльна асабістае меркаванне......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    Я згодны з вашай думкі...на самай справе, перш чым я быў прадаў v54 тое, з алюмініевы корпус, і не было да зрабіць гэта пайсці ў bdm, тады я быў заменены "vd300" і да гэтага часу дзякую неба, не мяне няправільна есць так што я думаю, што тыя, з дома з пластыка яны лепшыя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Я думаю, я таксама, што пакуль яны не зробяць які-то іншы ******* кітайцы, то ў пластык, мабыць, добра.
    Адаптар бачачы трохі вакол БД "Тата", "Мама" павінна быць, вы той, для Грузавіка Renault/Volvo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Тое, што не лічыце, тады людзі гэта гарантыя неіснуючы купляюць у кітаі, у вас есць 7 дзен, каб зрабіць прадукт і атрымаць за яго грошы.
    Нават калі вы прыедзеце на ДОА, адмова па прыбыцці-дыспетчарскага гэта за ваш кошт, і вам варта як пеўнік адкладаючы таму...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    abbiategrasso (MI)
    Паведамленні
    119
    я купіў 2 galli з алюмініевы корпус..... відавочна, што ніхто з 2 працавалі...... на aliex.... як я быў вернуты.... і не вярнуць назад нічога..... quendi прамовы, дапамога ідзе ад сайта да сайта.... але нават на шчасце! адзіны раз, калі я злавіў яго ў тое месца, і, купляючы на ebay тут, у італіі....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Я забыўся многіх, што прадаюць на ebay у італіі, у заўвагах знаходзіцеся напісаў "ВЯРТАННЕ НЕ прадугледжана"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Яны не збіраліся, проста ці не хадзілі ў BDM?
    Вам пашанцавала, калі вы не, вы павінны былі вярнуць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    abbiategrasso (MI)
    Паведамленні
    119
    ен не прыходзіў, то bdm, на самай справе іх у сваю скрынку і ніколі больш не выкарыстоўваецца. сара, як ты кажаш, " вяртанне не плануецца" , cio, якія пацвярджаюць, што купіць тут у італіі/еўропе ... або купіць у кітаі ў канцы, і тое ж самае..... і хоча, каб мы толькі поспехі. ..... кажучы клонаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Ужо, пачынаючы, аднак, прадукт код пратэставаны і працуе ў добры плюс.
    Тады відавочна, што можа capirare, як здарылася з вамі, але 2 на 2 не працуюць.
    Мне давялося бачыць, што яны не збіраліся, зразумела, у бд..

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •