Вынікі з 1 па 8 з 8

Абмеркаванне: Dsg golf 5 рэгенерацыі!!!!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155

Dsg golf 5 рэгенерацыі!!!!

Прывітанне сябры, у мяне праблема з golf 5 1.9 tdi dpf код рухавіка bls,машына мяне гарыць рухавік,фільтр цвердых часціц, і свечкі, касцюмы, мігцяць.
    Я зрабіў дыягностыку з дапамогай майго texa ў кіраванне рухавіком, і я ад памылак засмечвання фільтра часціц,іду ў налады і іду абярыце пункт рэгенерацыі фільтра з аўтамабіля ў руху(таму што мне толькі так)выбіраю і запуск працэдуры,я растлумачу, як наладзіць аўтамабіль, каб зрабіць рэгенерацыю:фары,a/c,сядзенні і руль riscaltati-увогуле, усе нагрузкі магчымых.
    Кажа мне, каб прывесці аўтамабіль у 4 ці 5 перадачу, прыкладна 200giri,наступнае паведамленне паказвае мне, што ен з дапамогай рэгенерацыі і націсніце клавішу пацверджання індыкатар не патухне.Я зрабіў 50 км, але лямпа не я, ен ніколі не выключаны, і рэгенерацыя не адбылася таму, што аўтамабіль заставаўся depotenziata і не ідзе, як трэба.
    У паказаннях ен кажа мне, што калі фільтр перавышае максімальнае значэнне, абструкцыі працэдура не выконваецца.
    Цікава, калі вы калі-небудзь, і калі, як я сказаў, вы ніколі не спрабавалі чысціць ўручную з дадаткамі фільтр цвердых часціц і прадукту usateperché я чуў, што побач хто-то робіць.дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    хто-то робіць дакладна, але першае, каб зняць фап і сабраць яго трэба smadonare шмат, і нават калі ўдаецца ачысціць яго,ніколі не зможаш у дасканаласці,вам праз некаторы час тыя ж праблемы..
    па дадзеных на той код рухавіка засмечвання фільтра і, як следства, частыя рэгенерацыі раствараюць да такой ступені, алей у рухавіку ад гэтага sbiellare..
    трэці хочаш савет аднаго? калі выцягнуў май ад машыны fap, каб ачысціць яго svuotalo і выдаліць усе, што ад ecu...столькі vag не ўлічваюць выкіды ад золата, не кажучы ўжо пра тое, калі вы павінны прымусіць нядобрасумленных выдаліць прылада, якое стварае толькі патраплю.
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Гэтыя аўтамабілі, я не губляю ні за адну хвіліну smadonnare далей fap...

Як сказаў крыху вышэй fap стварае праблемы ў маторнае масла, што такім чынам падкрэсліваецца і таму зламаць турбіна і, адпаведна, кідае масла ва впускной і sbiellano або ў некаторых выпадках-выпраўленая памылка рухавіка з адноснай гнуткія з металу жа.

Толькі разабраць і сабраць нас хоча na дня, калі проста... тое, што я магу выдаліць паўвось і з flex адкрываю sportellina пад фап, а затым адтуліну з дапамогай дрылі, а затым richiudo з бесперапыннай ніткі. Час гадзіну ручной працы, а затым перапісаць эбу, і на працягу паўдня riconsegno машына працуе выдатна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Таму я раблю спачатку выдаліць яго!!!!хлопцы, вас, якія выкарыстоўваюць, каб перапісаць эбу рухавіка ў гэтым выпадку?Я да гэтага часу не купіў інструмент для такіх рэчаў, па я б не хацеў марнаваць так шмат грошай, таму што я пачатковец на гэтыя рэчы.Цікава, якой-небудзь інфармацыі вакол, я рэкамендаваў fvdi abrites таму што я хацеў бы купіць інструмент, які можа рабіць амаль усе, праз obd, таму што я не столькі спецыялізуецца зварных eprom і ўсе астатняе!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у abrites і толькі для дыягностыкі і калі атрымаеце афіцыйны і ўсіх пратаколаў, варта вам тут тыпу 10 000 еўра ці май там...
    для чытання і запісы, вам патрэбен інтэрфейс тыпу v54 братоў galetto або mpps v16 або x17 magicmotorsport etc,etc....пошук у форуме, альбо адкрыць tread вы ўбачыце, што будзе рады параіць вам, як лепш....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    я супраць гэтых прылад,нічога не рабіць, павялічыць pm,у прыватнасці, pm1, шкодныя для НАШАГА ЗДАРОЎЯ!!!!!!!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    у abrites і толькі для дыягностыкі і калі атрымаеце афіцыйны і ўсіх пратаколаў, варта вам тут тыпу 10 000 еўра ці май там...
    для чытання і запісы, вам патрэбен інтэрфейс тыпу v54 братоў galetto або mpps v16 або x17 magicmotorsport etc,etc....пошук у форуме, альбо адкрыць tread вы ўбачыце, што будзе рады параіць вам, як лепш....
    З якіх гэта абсталяванне, мы можам пайсці і змяніць параметры непасрэдна ў бд?
    Я хацеў бы купіць інструмент у стане нават гаворкі км!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    прывітанне ciccio 84, я магу даць вам два рады аб тым, калі вы хочаце адзін з інструментаў, каб пачаць што-нешта сур'езнае, то пакладзецеся на форум і спытаеце данііл, адзін kessv2, чахол вельмі парку абсталявання і з'яўляецца адным з інструментаў afidabili ў звароце, з трохі знаемыя вы спакойна і нават многія з tricore.
    іншыя альтэрнатывы 2, mpps або пеўнік, але не заўседы выпраўляюць у chks ў пісьмовай форме і vanna у капусту іх, у mpps на тое эбу ідзе моцна, то я зрабіў на мінулым тыдні, і закон на працягу 7 хвілін і піша 70 секунд без праблем, блокі, але я выкарыстоўваю яго толькі з-за сваей універсальнасці ў edc15 і vag edc16 яшчэ пакуль не спрабаваў.
    што тычыцца dpf кажу табе, што дэмантаваць вяртанне, па крайняй меры, у 4 ці 5 гадзін, калі вы не спецыяліст цябе забірае ціха, каб не сказаць 6. Затым вы павінны пачуць ад кліента, што дарога хоча ўзяць таму, што з выключэннямі, зроблены добра, больш не думаеце пра гэта, і з картай павышэння зроблена добра бярэ 30 л. с спакойна, і 700-750 км, з поўнай таксама паступаюць 1100 1200 з ног, далікатны.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •