Прывітанне сябры, у мяне праблема з golf 5 1.9 tdi dpf код рухавіка bls,машына мяне гарыць рухавік,фільтр цвердых часціц, і свечкі, касцюмы, мігцяць.
Я зрабіў дыягностыку з дапамогай майго texa ў кіраванне рухавіком, і я ад памылак засмечвання фільтра часціц,іду ў налады і іду абярыце пункт рэгенерацыі фільтра з аўтамабіля ў руху(таму што мне толькі так)выбіраю і запуск працэдуры,я растлумачу, як наладзіць аўтамабіль, каб зрабіць рэгенерацыю:фары,a/c,сядзенні і руль riscaltati-увогуле, усе нагрузкі магчымых.
Кажа мне, каб прывесці аўтамабіль у 4 ці 5 перадачу, прыкладна 200giri,наступнае паведамленне паказвае мне, што ен з дапамогай рэгенерацыі і націсніце клавішу пацверджання індыкатар не патухне.Я зрабіў 50 км, але лямпа не я, ен ніколі не выключаны, і рэгенерацыя не адбылася таму, што аўтамабіль заставаўся depotenziata і не ідзе, як трэба.
У паказаннях ен кажа мне, што калі фільтр перавышае максімальнае значэнне, абструкцыі працэдура не выконваецца.
Цікава, калі вы калі-небудзь, і калі, як я сказаў, вы ніколі не спрабавалі чысціць ўручную з дадаткамі фільтр цвердых часціц і прадукту usateperché я чуў, што побач хто-то робіць.дзякуй