Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 71

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    прывітанне Pasticciona0 нядаўна я падпісаўся і яшчэ не робяць мяне, спампаваць файлы!
    як я ўжо казаў у прэзентацыі я хацеў бы пачаць, зразумець што-то аб chiptuning,code,< і інш ваш гід можа навучыць мяне qulcosa?нават, калі толькі мне ўдасца даведацца ўсе тыя словы, якія я чытаю на форуме тып памяці flash і іншых.дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciccio84 Visualizza Messaggio
    прывітанне Pasticciona0 нядаўна я падпісаўся і яшчэ не робяць мяне, спампаваць файлы!
    як я ўжо казаў у прэзентацыі я хацеў бы пачаць, зразумець што-то аб chiptuning,code,< і інш ваш гід можа навучыць мяне qulcosa?нават, калі толькі мне ўдасца даведацца ўсе тыя словы, якія я чытаю на форуме тып памяці flash і іншых.дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Прывітанне, я пасылаю іх да вас з дапамогай **** відаць, што вы не можаце спампаваць. Аднак вы павінны scrivermela ваш ****
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Прывітанне, гэта вельмі карысна, я пачаў з гэтага матэрыялу і жаваць значна больш тэрмінаў і паняццяў, якія я чытаю ў розных пост...калі вы дасце мне ваш **** убачыў, што вы не паведамлення дастаткова, вы іх ўвод.
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, гэта вельмі карысна, я пачаў з гэтага матэрыялу і жаваць значна больш тэрмінаў і паняццяў, якія я чытаю ў розных пост...калі вы дасце мне ваш **** убачыў, што вы не паведамлення дастаткова, вы іх ўвод.
    я толькі што заўважыла, avertela ўжо заяўлены і avertela таксама ўжо адпраўлена ****....
    я прашу прабачэння...стомленасць гуляе дрэнныя жарты!

На сенняшні дзень 26/12/2015 я адправіў па **** матэрыял для ўсіх тых, хто не меў паведамлення дастаткова, каб спампаваць. Гэта памятка для мяне, так што я пазбягаю адпраўляць дублікаты

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    81
    Прывітанне ўсім..***** і абяцаў мне загрузіць матэрыялы elencatovi:

Дадатак 9959
    Дадатак 9960
    Дадатак 9961
    Дадатак 9962
    Дадатак 9963

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    дзякуй за абмен, вельмі цікава.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    вялікі дзякуй!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Прывітанне, я пасылаю іх да вас з дапамогай **** відаць, што вы не можаце спампаваць. Аднак вы павінны scrivermela ваш ****

Дзякуй

Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •