Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-28-28 -
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    дзякуй за пацверджанне Уга.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    упэўнены, што ідзе разлічана на ўсе змены, выкананыя на файл, мне здаецца, вельмі дзіўна, што інтэрфейс не цябе выправіць, ты паглядзеў, калі ен піша ў паслядоўны?
    У паслядоўны я не давяраю вам пісаць, таму што чытанне дае мне карту няпоўным.....я eserciterò ў яго вылічэння з winols....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    на вялікую колькасць блокаў кіравання вырабляецца чытанне "няпоўнай", але гэта не ўплывае на запіс, праграма піша, што чытае.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    на вялікую колькасць блокаў кіравання вырабляецца чытанне "няпоўнай", але гэта не ўплывае на запіс, праграма піша, што чытае.
    праблема ў тым, што не чытае карты асноўных..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    паспрабуйце адправіць паслядоўнага чытання, што вы зрабілі.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    зробленыя ў паслядоўны, без якіх-небудзь праблем,нават без поўнага файла, але патрабуюць толькі карты

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    зробленыя ў паслядоўны, без якіх-небудзь праблем,нават без поўнага файла, але патрабуюць толькі карты
    З tool ? я кажу пра v54. І ўбачыў, што ў базе дадзеных есць файлы з ложка, і гэта яны таксама няпоўныя, я мяркую, што гэта менавіта так. Калі няма, скажыце мне, дзеянні, каб чытаць толькі карты?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Вось, цяпер, аднак, я сумняваюся.....калі я павінен перагледзець карту працуе, то файл ужо мод заўседы bdm я павінен паўтарыць cks таксама на файл rimodificato? Ці я магу перапісаць без ricalcolarlo бачыў, што ўжо адрозніваецца ад врі?
    Прывітанне Errecinque, для кожнага змены, якія вы робіце, ідзе змена cks, пытанне не ў тым, што файл ўжо адрозніваецца ад врі, але пытанне разлікаў байт...пры змене нават адной коскі эбу, калі заўважае, чаму кантрольная сума не адпавядае выніку алгарытм, які разлічвае эбу.
    На практыцы cks гэта не больш чым форма кантролю: блок кіравання прымае ўся інфармацыя, што есць у ім, вылічае з дапамогай алгарытму і праверце атрыманы вынік з тым, што файл напісаны...калі не адпавядае, ідзе ў абарону.
    Я спадзяюся, што было ясна...калі вас цікавіць, я магу адправіць яшчэ экстрапаляцыі дакумент, які кажа пра гэта...
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •