Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-28-28 -

Абмеркаванне: Праблема альфа 159 1,9 150cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    У вас recovery x залішняга ціску турба?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    я працуючы..., быў чорны кавалак на практыцы...цяпер рамонт калектара і ўсе, і мы бачым,....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    вы ўжо ідзяце ў recovery для скіду залішняга ціску турба і да таго, rail..вырашаецца шляхам чысткі форсунок...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    затым, пасля дбайнай ачысткі ўсмоктвання паветра і рэвізіі турбіны, праблемы вырашаюцца, усе...акрамя памылкі p2085 dpf, ужываючы рашэнне толькі для камутатараў, а я спрабую dtc з winols.....павінна быць, усю вобласць dtc выдаляецца ад раз, за выключэннем таго, што dtc ціску ў магістралі rail....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    7
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    затым, пасля дбайнай ачысткі ўсмоктвання паветра і рэвізіі турбіны, праблемы вырашаюцца, усе...акрамя памылкі p2085 dpf, ужываючы рашэнне толькі для камутатараў, а я спрабую dtc з winols.....павінна быць, усю вобласць dtc выдаляецца ад раз, за выключэннем таго, што dtc ціску ў магістралі rail....
    На жаль я не магу паглядзець карты ,але па маім досведзе кажу вам, што калі быў адключаны dpf, трэба пераканацца, што ен быў дэмантаваны і заменены адзін макет, калі няма датчыка тэмп бюсты і recovery.... з калядамі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    вы ringazio цікавасць, але ў мяне зроблена так шмат ачыстку dpf першапачаткова і ў мяне ніколі не было праблем...заўседы зробленыя з камутатарам і некаторыя dtc і гэта было першае, што даў некаторыя праблемы....але, наколькі я потым зразумеў, была машына, што было да праблемы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    вы ringazio цікавасць, але ў мяне зроблена так шмат ачыстку dpf першапачаткова і ў мяне ніколі не было праблем...заўседы зробленыя з камутатарам і некаторыя dtc і гэта было першае, што даў некаторыя праблемы....але, наколькі я потым зразумеў, была машына, што было да праблемы...
    Але праблема з dpf або шпіена revovery табе дае, нават з swicht off? Вы ўпэўненыя, што ўсе адключэння dpf у электронным выглядзе? Часам здаецца дзіўным, але ад праграмнага забеспячэння ecu аднолькавыя з той толькі розніцай, лічбы могуць змяніцца, нават калі мала або, наадварот, крывыя вы ўпэўненыя, што swicchato ўсе? Ва ўсякім выпадку, я спадзяюся, вы выкарыстоўваеце праграмнае забеспячэнне, каб зрабіць dpf-off, таму што шмат разоў не рабіць працу ў доўг і могуць аб'яднаць бязмежжа....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    16
    Чыстка фарсунак, як у вас робіцца? На маей 147 150cv здаецца, што цяжка падняцца абаротаў, а на 3500 аб сцены і намаганняў, каб пераадолець іх. Але перш, чым загружаецца карта зменена, нават калі зроблена па-сапраўднаму дрэнна, ecu ен даў мне памылку, p0091. Цяпер хадзіць з картай на врі, але машына, здаецца, тармажэння расці абароты.

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •