Вынікі з 1 па 6 з 6
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102

Бензінавы атмасферны.....што і як дакрануцца, каб выціснуць з гэтага мала што можна...

Добрай раніцы ўсім, у некалькіх прачытаю fiat stilo 1.6 2008 105л.з рухавік экотек, яго запыт, каб атрымаць крыху больш цягі ў ніжнім...
    я ведаю, што адзінае, што я магу закрануць на бензін ўсмоктваецца, гэта загадзя і iniziezione...але па якому крытэру? што разлікі павінны рабіць?
    я павінен адысці ад ABC chiptuning....выкарыстанне ECM titanium....я дзякую вас загадзя.
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    Добрай раніцы ўсім, у некалькіх прачытаю fiat stilo 1.6 2008 105л.з рухавік экотек, яго запыт, каб атрымаць крыху больш цягі ў ніжнім...
    я ведаю, што адзінае, што я магу закрануць на бензін ўсмоктваецца, гэта загадзя і iniziezione...але па якому крытэру? што разлікі павінны рабіць?
    я павінен адысці ад ABC chiptuning....выкарыстанне ECM titanium....я дзякую вас загадзя.
    мне ніхто не дапамагае, калі ласка
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    прывітанне pasticciona..па-першае, неабходна рэгістраваць аўтамабіль і паглядзець, асабліва, як вы правільна пакласці afr, то вы адсочваеце поспехі і паглядзець, калі ў вас есць discostamento паміж перадаплату на карту, і тыя фактычныя, што ecu aplicca...ж прамовы, табе трэба ўбачыць, каб адносіны стехиометрической трохі усе рэжымы(afr=air fuel ratio) sappiu, аднак, што на атмасфернае вельмі цяжка выявіць істотных адрозненняў дастаўкі, толькі выступаючы на ecu.*****unque, каб даць крыху больш brio ўніз ад некалькі градусаў наперад, асабліва, з авансаў пры нагрузках, прамежкавых і кантралюе выбуху, каб убачыць, калі ecu не хадзіце, выдаліўшы загадзя, калі ўсе ок правярае розныя і любыя абмежавальнікі акселератара, але з тытанам, а не проста вы там хочаце winols з damos, што я думаю, гэта легка знайсці, таму што рэальнасць пяра падключыць рухавік opel ecotec-gm...
    аднак вы ведаеце, што лямбда 14,7 атмасферны значэнне ў карту, як правіла, 128 і вы бачыце ў 8бит
    таму, калі патрабаваць 90 лямбда, вы "набіраў вагу" (90/128)*14,7 AFR 10,33...
    вы, я надаю даволі documentino вельмі карысна...калі ў вас есць пытанні, пытай...
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    прывітанне pasticciona..па-першае, неабходна рэгістраваць аўтамабіль і паглядзець, асабліва, як вы правільна пакласці afr, то вы адсочваеце поспехі і паглядзець, калі ў вас есць discostamento паміж перадаплату на карту, і тыя фактычныя, што ecu aplicca...ж прамовы, табе трэба ўбачыць, каб адносіны стехиометрической трохі усе рэжымы(afr=air fuel ratio) sappiu, аднак, што на атмасфернае вельмі цяжка выявіць істотных адрозненняў дастаўкі, толькі выступаючы на ecu.*****unque, каб даць крыху больш brio ўніз ад некалькі градусаў наперад, асабліва, з авансаў пры нагрузках, прамежкавых і кантралюе выбуху, каб убачыць, калі ecu не хадзіце, выдаліўшы загадзя, калі ўсе ок правярае розныя і любыя абмежавальнікі акселератара, але з тытанам, а не проста вы там хочаце winols з damos, што я думаю, гэта легка знайсці, таму што рэальнасць пяра падключыць рухавік opel ecotec-gm...
    аднак вы ведаеце, што лямбда 14,7 атмасферны значэнне ў карту, як правіла, 128 і вы бачыце ў 8бит
    таму, калі патрабаваць 90 лямбда, вы "набіраў вагу" (90/128)*14,7 AFR 10,33...
    вы, я надаю даволі documentino вельмі карысна...калі ў вас есць пытанні, пытай...
    Ок, дапусцім, што я зразумеў толькі тое-сее, але маючы infrmazioni ад ricercarmi я буду ведаць, што вывучаць. Шкада, што для гэтага ўкладанні, па-ранейшаму не магу загрузіць
    цяжка атрымаць 80 паведамленняў (без зрабіць разумныя, вядома)...вы не можаце папрасіць, каб адправіць яго да маей **** праўда?
    і, як звычайна, вялікі ДЗЯКУЙ за дапамогу, што вы мне даеце...я бачу, калі я магу займець winols

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    для winols трэба спачатку спампаваць дэма-версію з сайта evc, а затым ўсталяваць канчатковы варыянт, мне здаецца, што на форуме есць кіраўніцтва па ўстаноўцы...
    для выявы публікацыі вы можаце таксама шукаць на ****** калі ласка, увядзіце словы, адносіны стехиометрической і выканайце пошук малюнкаў, вы ўбачыце, што знаходзіцеся козетта цікава..
    для вашага **** я не магу сказаць вам, калі вы хочаце postala...
    прывітанне
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    для winols трэба спачатку спампаваць дэма-версію з сайта evc, а затым ўсталяваць канчатковы варыянт, мне здаецца, што на форуме есць кіраўніцтва па ўстаноўцы...
    для выявы публікацыі вы можаце таксама шукаць на ****** калі ласка, увядзіце словы, адносіны стехиометрической і выканайце пошук малюнкаў, вы ўбачыце, што знаходзіцеся козетта цікава..
    для вашага **** я не магу сказаць вам, калі вы хочаце postala...
    прывітанне
    я спадзяюся, што не быць парушэннем якіх-небудзь правілаў!

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •