Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 51 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    такім чынам, хлопцы, мы не робім блытаніны,першы прыклад, як ужо сказаў, гэта было добра, першы элемент кіравання, а другі быў амаль ідэальным, але ен быў не ок,у апошнім прыкладзе замест я ўбачыў, што першая праверка і' ок, а другі не ты паклаў-крычы, але і заставаўся невялікі мод на тое даруй крычы другога элемента кіравання, а затым ўсталюеце сцяжок справа побач з 8bit там дзе напісана +/- на дадзены момант усе карты перамяшчаюцца ў мета экране, і кантроль становіцца відаць, як першы і абярыце з 0D5346 ў 0D535E менавіта на гэтыя адрасы, на дадзены момант паўторны набор поле, абраным +/- і усе карты вы rispostano ўніз,як у пачатку, цяпер і вы можаце выбраць m ў ніжнім рэгістры і кіравання " выдатна скідаецца, на самай справе, калі riselezioni поле +/- паглядзіце кіравання ідэальна у нуль, як па-першае,я спадзяюся, што даведаўшыся, растлумачыць, у выпадку, калі выпрабаванне і месца, або калі ў вас есць дадатковыя пытанні, а таксама спытаць,добрая праца.
    Аднак, на маю думку, вы няправільна паказаць адрасы. Абраўшы +/- карты вядучых у цэнтр, і калі мы хочам скіду другога элемента кіравання, як і першы, трэба прывесці да нуля 0D5344 ў 0D5360. Ці я памыляюся?

egr off +-.jpg

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Аднак, на маю думку, вы няправільна паказаць адрасы. Абраўшы +/- карты вядучых у цэнтр, і калі мы хочам скіду другога элемента кіравання, як і першы, трэба прывесці да нуля 0D5344 ў 0D5360. Ці я памыляюся?

egr off +-.jpg

я пацвярджаю, што раней напісаў мне адрасы і выбраць з 0D5346 у 0D535E, так як вы выбралі вы, есць некаторыя карты, дзе элементы кіравання трохі адрозніваюцца і будуць завышаныя,выбар заўседы ў верхнім, калі-небудзь з кропкі, больш нізкай,хлопцы, без пыхі, я гэтыя праверкі, я іх з зачыненымі вачыма, і думаю так, калі хто-то мае па-рознаму і гэта права cg?he твару, як лічыць патрэбным.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я пацвярджаю, што раней напісаў мне адрасы і выбраць з 0D5346 у 0D535E, так як вы выбралі вы, есць некаторыя карты, дзе элементы кіравання трохі адрозніваюцца і будуць завышаныя,выбар заўседы ў верхнім, калі-небудзь з кропкі, больш нізкай,хлопцы, без пыхі, я гэтыя праверкі, я іх з зачыненымі вачыма, і думаю так, калі хто-то мае па-рознаму і гэта права cg?he твару, як лічыць патрэбным.
    Вы маеце рацыю, я заблытаўся.....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    дзякуй msport, нарэшце, мне гэта ўдалося, што то было не вельмі цяжка, адчуваю, што я ў мяне есць кабель vcds 10.6 і не, што вы ведаеце працэдуру, каб убачыць, калі EGR і зачынена. Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў ago27 Visualizza Messaggio
    дзякуй msport, нарэшце, мне гэта ўдалося, што то было не вельмі цяжка, адчуваю, што я ў мяне есць кабель vcds 10.6 і не, што вы ведаеце працэдуру, каб убачыць, калі EGR і зачынена. Дзякуй
    мы тут для гэтага,не, прабачце, гэта я не магу дапамагчы вам,адкрыць пост у раздзеле " падыходзіць, вядома, хто-то практычнае з дапамогай гэтага кабеля вы яе знайшлі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    але толькі, каб ведаць, у першую чаргу праверце, як вы зменіце ????? Няма, таму што я змяніў у рукі, cio? я выбраў два адрасы, а потым менш і менш, пакуль не ўпала -100,0 ці есць спосаб прасцей, для гэтага ў якасці другога элемента кіравання, то пры націску m.....дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    але толькі, каб ведаць, у першую чаргу праверце, як вы зменіце ????? Няма, таму што я змяніў у рукі, cio? я выбраў два адрасы, а потым менш і менш, пакуль не ўпала -100,0 ці есць спосаб прасцей, для гэтага ў якасці другога элемента кіравання, то пры націску m.....дзякуй
    вядома, вы павінны зрабіць тое ж самае, гэта значыць, абраць пачатак і канец 2 верхнія куты, а затым выберыце m мізэр, вядома, карта павінна быць ніжэй у залежнасці, калі ў вас +/- абраны або не, і гэта зроблена.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Я памыляюся, ці першая праверка не ? цалкам у нуль?

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Есць два panettoni, каб давесці да нуля. Першы ? ок. Другі не закрануў, а ? адрасы 0D5340 - 0D536A
    хлопцы, калі ласка, што мы не гаворым пра panettoni набліжаецца каляды, і я раблю яго хочуць прыгожы торт
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Але другі торт не ідзе ў нуль, так?
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    Апошні раз рэдагавалася cawadany; 26-10-2012 ў 09:58

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы