Вынікі 71-78 78

Адлюстраванне Ў Спісе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198

адлюстраванне парады і меркаванні

Добрай раніцы,
    тады я ўяўляю, адлюстраванне зроблена яшчэ даўно, ад складальнікаў машына, на мой пытанне брава jtd 105.
    я хацеў бы зразумець вас, калі карта зроблена добра ці не, я прыкладаю карту на врі і мод, і скажу вам, што на маю думку не ў тым, каб правільна зразумець, калі я, разумеючы, што-то тое, што я вучуся!
    то есць спіс таго, што мне дрэнна ў гэта адлюстраванне.
    -абмежавальнік ціску ў рампы засталася арыгінальнай.

-карту ціску ў рампы была павялічана і перавышае значэння, абмежавальнік press(і на маю думку, гэта можа прывесці да блакавання і/або запальвання індыкатар рухавіка) і быў зменены, на мой погляд, дрэнна з павялічаныя значэння крыху без логікі

-карту ўпырску parzializzata была павялічана толькі на max нагрузкі і павялічваецца па мне па-за чаргой

-карты parzializzate map 1 і 2 былі зроблены па-рознаму, і павялічваецца, як мне здаецца, зроблены некаторыя выпадкова
    на map2 есць павелічэнне пры нізкай нагрузцы на сярэдніх абарачэннях рухавіка больш за 30, што на мой погляд, гэта бескарысна і можа зрабіць машына scattosa.

дарэчы, за кіроўцам есць яшчэ крокам, што, аднак, не ведаю, што яны есць.

гэта тое, што я бачыў зараз я даю вам слова, і давайце паглядзім, калі я, разумеючы, што-небудзь ці калі там я зразумеў, нічога
    File Allegati Файл Ўкладання

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •