Добрай раніцы,
тады я ўяўляю, адлюстраванне зроблена яшчэ даўно, ад складальнікаў машына, на мой пытанне брава jtd 105.
я хацеў бы зразумець вас, калі карта зроблена добра ці не, я прыкладаю карту на врі і мод, і скажу вам, што на маю думку не ў тым, каб правільна зразумець, калі я, разумеючы, што-то тое, што я вучуся!
то есць спіс таго, што мне дрэнна ў гэта адлюстраванне.
-абмежавальнік ціску ў рампы засталася арыгінальнай.
-карту ціску ў рампы была павялічана і перавышае значэння, абмежавальнік press(і на маю думку, гэта можа прывесці да блакавання і/або запальвання індыкатар рухавіка) і быў зменены, на мой погляд, дрэнна з павялічаныя значэння крыху без логікі
-карту ўпырску parzializzata была павялічана толькі на max нагрузкі і павялічваецца па мне па-за чаргой
-карты parzializzate map 1 і 2 былі зроблены па-рознаму, і павялічваецца, як мне здаецца, зроблены некаторыя выпадкова
на map2 есць павелічэнне пры нізкай нагрузцы на сярэдніх абарачэннях рухавіка больш за 30, што на мой погляд, гэта бескарысна і можа зрабіць машына scattosa.
дарэчы, за кіроўцам есць яшчэ крокам, што, аднак, не ведаю, што яны есць.
гэта тое, што я бачыў зараз я даю вам слова, і давайце паглядзім, калі я, разумеючы, што-небудзь ці калі там я зразумеў, нічога