добры дзень, цікава меркаванне, у мяне ёсць seat leon ротарны помпа 110 л. с. правяла так маніякальна алей заўсёды мяняў кожныя 7000 км, хоць у мяне нядаўна быў мой стрыечны брат, і цяпер аўтамабілі да 120000 км арыгінальныя,але я замяніў усталяваць турбіну garrett 1544 у мяне усталяваны go 1749 ідзе той, які збірае TDI 130 я паклаў вадасьцекавая труба і сліў чэхіі і нават паставіць спартыўны фільтр tecnifilter. Адзін мой сябар зрабіў мне карту сказала, што будзе на 160 л. с. і больш. Аўтамабіль ўжо быў адлюстроўваецца з картай soft, не ведаю, хто гэта зрабіў, і ішоў моцны, да 2500 абаротаў, потым падзенне за нізкай цягі ў парадку. З карту што ў мяне зараз замест гэтага я страціў усё ў нізкай да 2000 абаротаў дрэнна на 1800 абарачэннях і поўнай нагрузцы машыны, здаецца, зрабіць гук трохі прыглушаны, і гэта pigrissima то з 2000 пачынае штурхаць да 3500, а потым нічога, г. зн. нават калі аўтамабіль падае абаротаў не пара. Я хацеў бы меркаванне ад больш вопытных месца на карце. Можа быць, што яна адклала занадта помпа, і для таго, каб гэты аўтамабіль не ідзе?Потым я папрасіў выдаліць maf, але ён сказаў мне, што на гэты від колькасць праграмнага забеспячэння эбу не можа зрабіць, і ён толькі палепшыў карту чытанне maf, вы не можаце зрабіць на ўсіх edc15?