Дапамажыце калі ласка...
Карту на ECM titanium-гэта " момант пуску"?
Калі ўсе ў парадку, як паступіць з крокам?
Дзякуй
Дапамажыце калі ласка...
Карту на ECM titanium-гэта " момант пуску"?
Калі ўсе ў парадку, як паступіць з крокам?
Дзякуй
Б я цябе, і кажу табе, na, які нявопытныя есць, я пачну з:
адкрыцце ЗАЛАТЫХ і параўнанне з МОД
Паглядзець ўсіх павышэнняў, якія вы загрузілі і leggiti рэжымы максімальныя, якія вы можаце прыняць у адносінах з карты.
Зрабіўшы гэта, вы можаце павялічыць, што-то і паспрабаваць розніцу.
Глядзець сення я выклаў сваю першую карту зрабіў з ecm titanium на edc16, і я скажу вам, што я зрабіў 5 змяненняў у файл перад загрузкай каля тыдня тэставання толькі на пк, не загружаючы нічога.
Параўноўваючы з рознымі шаблонамі, якія вы знойдзеце ў онлайн-прылету, каб зрабіць што-то годнае і менш рызыкоўным.
Адносна датчык абаротаў проста райце poccoli, але карыснае кіраўніцтва па тэхнічным абслугоўванні (для выкарыстання ў якасці "кіраўніцтва міжгалактычнай аўтастопам").
Ўдачы!
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Для tranky:
Карту мод была ўжо зроблена...
толькі ў мяне такая праблема пры запуску рухавіка ў холад, і я хацеў бы зразумець, калі рабіць змены з ECM titanium вырашае праблемы, і я дзе-то чытаў, што трэба наладзіць на ECM "крутоўнага моманту падчас пуску", але я не ведаю, як паступіць, калі ў працэнтах, а ў тым, што дыяпазон..
Для errecinque:
Памылкі ў дыягностыцы не есць
Упэўнены, што DTC актыўныя? Калі я не памыляюся, калі dpf быў выдалены з раз tdc іх, вы страціце ўсе....паспрабуйце зняць нейкі раз'ем і перарабіць дыягназ
Свечкі напальвання я вымераныя з тестеров і здаліся б працаваць усе.
Па нагоды Dsg я быў выдалены спецыяліст, але, шчыра кажучы, не ведаю, калі таксама былі выдаленыя dtc.Тое, што я магу сказаць, што памылкі,калі такія маюцца,мне паведамілі!
PS.я чытаў на форумах, 159, што хлопчык, была такая ж праблема пры запуску рухавіка ў холад, але, што яна вырашана толькі часткова, змяніўшы практычна ўсе,...напальвання,датчык частаты кручэння,датчык фазы,уведзены зваротны клапан у контур дызель і інш, таму мне не хочацца марнаваць капітал, а потым вырашыць на 70%..вось чаму ў гэты момант я хацеў бы ўмяшацца па карце..па крайняй меры не кідаю грошы ;-)
У любым выпадку, нават калі гэта часовая мера,ніхто яшчэ не сказаў мне, калі на самай справе карта "крутоўнага моманту падчас пуску" ECM titanium дапаможа палепшыць запальванне халоднага рухавіка. Цікава, у канчатковым выніку, як паступіць з крокам.
Дзякуй
IMG_20151215_084131.jpg
Добра, так у працэнтах?
Сказаць па праўдзе, многія з гэтых машын мелі праблемы з халодным..паварочваючы на розных форумах бачна.
У любым выпадку і незалежна ніхто яшчэ не змог даць мне просты адказ пра карту....