прывітанне з майго дыягназу, delphi не магу выключыць індыкатар гарыць dell алею, пасля замены масла, што можа быць
прывітанне з майго дыягназу, delphi не магу выключыць індыкатар гарыць dell алею, пасля замены масла, што можа быць
Прывітанне, сабе suzuki мае DPF павінны скінуць у эбу рухавіка і delphi робіць гэта вельмі добра ......
якога года машына?памятаю, у мінулым мелі падобныя праблемы, і калі я не памыляюся, то працэдура абнулення было нават уручную.калі ад info я бачу, паведаміце мне аб гэтым
год машыны 2007 паспрабаваў яшчэ раз, але нічога , я збіраюся на сэрвіс, але мяне не ўпускае ў эбу, як я магу зрабіць
не хадзіце на службы , але трапляе прама ў ecu рухавіка і паглядзець, калі таму зрабіць абнуленне.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Добры дзень, паглядзіце з гэтай працэдурай, калі ен працуе,табло гарыць, націсніце кнопку на карціну на працягу прыкладна 3 сек., не адпускай кнопку, націсніце тормаз і уключыце запальванне, пачакайце прыкладна 10 секунд і вы павінны ўбачыць, лямпа алею міргаць (раней была фіксаваная) , аднак індыкатар не міргае, такім чынам, выключаю ўсе, канец ..