Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 13 з 13

Абмеркаванне: адрас на карце педалі

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў djang01 Visualizza Messaggio
    Логіка valoi адмоўныя, я думаю, яго можна наяўнасцю круіз-кантролю, і тым не менш, калі знаходзіцеся адмоўныя значэння ставіцеся да іх, як калі б яны былі нулявыя. Я зрабіў 105 л. с. і блокам кіравання 1mb логіку і роўна 140. Мы кажам, што вы можаце падняцца трохі так, але не занадта нізка, што счапленне з'яўляецца leggerina на 1.9.
    Таму, акрамя педалі, кіруе таксама gasogio...vabeh я спрабую пакінуць яе ў спакоі. Мы бачым, як яна ідзе .. дзякуючы наступнай

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    Логіка змены-гэта просты, павялічваецца вобласць, у правым ніжнім куце, скажам, апошніх двух слупках ад 3000 абаротаў.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў djang01 Visualizza Messaggio
    Логіка змены-гэта просты, павялічваецца вобласць, у правым ніжнім куце, скажам, апошніх двух слупках ад 3000 абаротаў.
    прабачце, але я зрабіў блытаніны з адказам іншага карыстальніка, а я адказаў табе, а не яму.
    Самае дзіўнае ў гэтай карце, і што мае значэнне самай высокай кропкі "100 load/0 пра", то diminusce па меры павелічэння абаротаў. першыя пасяленец load 10%-15% значэння з'яўляюцца адмоўнымі або шэра. нават калі абароты высокія або нізкія.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •