Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 26

Абмеркаванне: дапамога dpf off delta 1.6 mjt

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

дапамога dpf off delta 1.6 mjt

Добры вечар усім, заўтра буду чытаць у bdm, блок кіравання delta 1.6 mjt 120 л. мой стрыечны брат, які мае код hw 0281014569,улічваючы, што машына пачынае прадстаўляць праблемы з dpf я хацеў яго выдаліць, і ў сувязі з гэтым выключыць клапан egr...ен хацеў бы таксама яго супастаўленне, але, не будучы яшчэ ў стане, я не ведаю, як рухацца, улічваючы, што есць нават драйвер ecm...таму я хацеў савета, як дзейнічаць. Параіце мне выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне, як раз?ці вы можаце даць мне дапамогу, каб зрабіць гэта ўручную?я не ведаю адрасу ne дзеянняў, але гэта было б для мяне задавальненне гэтага дамагчыся-я, з вашай дапамогай. Апошні пытанне: пры ўстаноўкі імя,eliminargli у сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, дзе варта пачынаць?я павінен зрабіць тую ж працу на маей дэльце, як толькі я здольны.заўтра я адпраўлю файл рэзервовай копіі для пачатку.прывітанне ўсім

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    я не думаю, што гэта вельмі легка для вас, што вы ніколі не рабілі, ўскладзеных на профі!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Ніхто не можа даць мне некаторую інфармацыю аб тым, як дзейнічаць ўручную? Адрасы і дзеянні, дзейнічаць? Я не хацеў бы выкарыстаць толькі для dpf...заўтра месца файл, які я атрымаў сення ў bdm. Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Карла хацеў бы паспрабаваць, я з вашых указанняў...я меў сумны вопыт з "прафесіяналаў". і тое, калі яны тут менавіта для таго, каб даведацца,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Карла хацеў бы паспрабаваць, я з вашых указанняў...я меў сумны вопыт з "прафесіяналаў". і тое, калі яны тут менавіта для таго, каб даведацца,
    звярніцеся да служба падтрымкі онлайн.. бландынка справа
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я не маю нічога супраць службы, прысвечаны форуму, але я хацеў бы навучыцца працаваць на гэтых ecu не купляць паслугі.аднойчы больш падрабязна...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Перапіска.. паглядзець, што defap не як зачыніць egr або зрабіць карту, акцыі..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    упэўнены ў тым, што пачаць з euro5, дзе dpf ідзе дакрануўся да рукі...не тое, што гэта вельмі мудры, як і што....трэба яшчэ зрабіць белы дым і індыкатар рухавіка гарыць...вы не можаце зрабіць....*****натрапіць шукаць на форуме, што есць матэрыял, у багацці....паспрабуйце вы...і postala...які-то рада, вы атрымаеце напэўна.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй ducati83 толькі я прыходжу з працы я бачу працу над імі трохі.на маей "дэльта" з прафесійным dpf выдалены я думаю, калі-то даў вынікаў dtc off...можа быць, асобы дзве карты, і я бачу, што быў крануты.я б не выкарыстоўваць раз,але дрэнна, што ідзе, я раблю гэта з дапамогай гэтага праграмнага забеспячэння толькі часова! цяпер машыну аднаўляе, пастаянна...

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я забыўся,ведаю, што не легка, але менавіта простых рэчаў, якія я не люблю рабіць хехех выклік для мяне, менавіта аб тым, што ў мяне гэта атрымаецца!Добры вечар усім

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •