Вы errecinque l, я толькі што зрабіў, і я хацеў пісаць!
я знайшоў крывыя, падобныя на так што я магу даць мне ідэю таго, што рысы, адрасы, але не аднолькавыя, дакладна?
дзякуй errecinque, слухай, я павінен прачытаць некалькі саветаў, каб супаставіць гэты аўтамабіль не маючы damos сівы marelli есць крыж! я ў плане, чытаючы кіраўніцтва marelli, што мы тут, на форуме, але да гэтага часу мы гаварылі толькі 70, на winols, каб працаваць, я павінен ведаць, па меншай меры, фактараў і зрушэння на ecm выхады карты, як яны? пасля некаторай прамой, месца файл таму, калі вы хочаце, каб я паглядзіце дзякуй!
я шкадую, што не магу загрузіць....але калі вам трэба што-то пытацца, я бачу, з табой дапамагчы, асабліва для фактараў пераўтварэння...
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Ducati83 дзякую цябе, я б вялікую дапамогу.
Errecinque вы ў абмеркаванне, аднак, ен шмат кажа пра 70cv і я не ведаю, калі фактары супадаюць
Cinqueturbo вы маеце рацыю, прабачце мяне, гэта была мая памылка, я не адразу зразумеў, убачыўшы іх з ECM мы прыбылі пасля pardon :P
на самай справе я знайшоў хвалю карты зараз паспрабую зразумець, што ставіцеся да іх і іх scrivero тут, так давайце паглядзім, калі я магу патрапіць на яго.
аднак я па параўнанні нават з карты 90cv, што практычна такая ж, як і ў адрасы, адзіныя адрозненні, якія я знайшоў, яны, разам з гульней у карты з некаторым крокам, і нават не ўсе, але я заўважыў, што змена апошняга біта які-небудзь восі, што ў 75 будзе закранутае ў высокіх значэннях, а не ў 90 значэнне працягвае шкале я даў ўражанне, што ў 70cv пакласці, а камутатар у ВР менш на гэтай карце, то ставіцца так, каб ecu не бярыце cosider ці правільна гэта?
ну, гэта на самай справе я не разумею нават я!
аднак я хацеў сказаць, што я параўнаў мой файл, які 75cv з файл 90cv, і я заўважыў, што адлюстраванне не змяняецца вельмі, і, шчыра кажучы, я думаў, што паспрабаваць скапіяваць з крокам 90cv.
і я бачыў таксама, што крывыя восяў некаторых карт, змена апошняга значэння, і я думаў, што гэта было не з тым, каб чытаць у экю 75, што апошняе значэнне!
прыклад: l вось кручэння карты ў 90 даходзіць да 5200, а на 75 той жа восі, што і саму карту атрымаеце да 4800 і тое, дзе на 90 ce 5200 тут ce піка тыпу 12000( лічбы наўздагад)
толькі я магу ў ліміт я стаўлю экран, калі ты не зразумеў