Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 39 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў project Visualizza Messaggio
    ок, файлы я знайсці Кропку G, і 500, і абодва 75cv giuto?
    таму што вы кажаце мне, гледзячы на гэтыя два файла? я не damos, таму я ў любым выпадку ў нуль ці я памыляюся?
    аднак, як толькі я магу іх visiono два.
    Але damos для гэтага ecu існуе?
    у любым выпадку, вялікае дзякуй за дапамогу!
    калі хто-то тым часам мне ўдаецца даваць імены карта буду вельмі ўдзячны!
    Калі я ведаю, cinqueturbo....калі вы загружаеце гэтыя файлы з ecm павінны uscirti драйвераў значна больш поўнымі. Знаходзіцеся тыя ж карты на ваш файл і ў вас засталося

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    Вы errecinque l, я толькі што зрабіў, і я хацеў пісаць!
    я знайшоў крывыя, падобныя на так што я магу даць мне ідэю таго, што рысы, адрасы, але не аднолькавыя, дакладна?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Вы errecinque l, я толькі што зрабіў, і я хацеў пісаць!
    я знайшоў крывыя, падобныя на так што я магу даць мне ідэю таго, што рысы, адрасы, але не аднолькавыя, дакладна?
    Адрасы пачатку і канца карту будуць рознымі, але вы павінны глядзець на карты, якія вас цікавяць у 2d і шукаць усе ж у файле.

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    дзякуй errecinque, слухай, я павінен прачытаць некалькі саветаў, каб супаставіць гэты аўтамабіль не маючы damos сівы marelli есць крыж! я ў плане, чытаючы кіраўніцтва marelli, што мы тут, на форуме, але да гэтага часу мы гаварылі толькі 70, на winols, каб працаваць, я павінен ведаць, па меншай меры, фактараў і зрушэння на ecm выхады карты, як яны? пасля некаторай прамой, месца файл таму, калі вы хочаце, каб я паглядзіце дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    я шкадую, што не магу загрузіць....але калі вам трэба што-то пытацца, я бачу, з табой дапамагчы, асабліва для фактараў пераўтварэння...

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    дзякуй errecinque, слухай, я павінен прачытаць некалькі саветаў, каб супаставіць гэты аўтамабіль не маючы damos сівы marelli есць крыж! я ў плане, чытаючы кіраўніцтва marelli, што мы тут, на форуме, але да гэтага часу мы гаварылі толькі 70, на winols, каб працаваць, я павінен ведаць, па меншай меры, фактараў і зрушэння на ecm выхады карты, як яны? пасля некаторай прамой, месца файл таму, калі вы хочаце, каб я паглядзіце дзякуй!
    Калі вы вучыцеся на абмеркаванне marelli multijet, якія есць на форуме, там знойдзеце практычна ўсе. Каэфіцыенты пераўтварэння, безумоўна, есць, і яны такія ж, як у вашай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    ок, файлы я знайсці Кропку G, і 500, і абодва 75cv giuto?
    таму што вы кажаце мне, гледзячы на гэтыя два файла? я не damos, таму я ў любым выпадку ў нуль ці я памыляюся?
    аднак, як толькі я магу іх visiono два.
    Але damos для гэтага ecu існуе?
    у любым выпадку, вялікае дзякуй за дапамогу!
    калі хто-то тым часам мне ўдаецца даваць імены карта буду вельмі ўдзячны!
    Azzz, вы не былі вялікім падмогай?
    карту Ціску ў рампы то ведаў? амаль усе фільтры,ціск турбо,узбагачэнне пры паскарэнні,etc etc
    можа быць, калі я пачаў, я б выяўленыя на лета так..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    Ducati83 дзякую цябе, я б вялікую дапамогу.
    Errecinque вы ў абмеркаванне, аднак, ен шмат кажа пра 70cv і я не ведаю, калі фактары супадаюць
    Cinqueturbo вы маеце рацыю, прабачце мяне, гэта была мая памылка, я не адразу зразумеў, убачыўшы іх з ECM мы прыбылі пасля pardon :P
    на самай справе я знайшоў хвалю карты зараз паспрабую зразумець, што ставіцеся да іх і іх scrivero тут, так давайце паглядзім, калі я магу патрапіць на яго.
    аднак я па параўнанні нават з карты 90cv, што практычна такая ж, як і ў адрасы, адзіныя адрозненні, якія я знайшоў, яны, разам з гульней у карты з некаторым крокам, і нават не ўсе, але я заўважыў, што змена апошняга біта які-небудзь восі, што ў 75 будзе закранутае ў высокіх значэннях, а не ў 90 значэнне працягвае шкале я даў ўражанне, што ў 70cv пакласці, а камутатар у ВР менш на гэтай карце, то ставіцца так, каб ecu не бярыце cosider ці правільна гэта?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    аднак я па параўнанні нават з карты 90cv, што практычна такая ж, як і ў адрасы, адзіныя адрозненні, якія я знайшоў, яны, разам з гульней у карты з некаторым крокам, і нават не ўсе, але я заўважыў, што змена апошняга біта які-небудзь восі, што ў 75 будзе закранутае ў высокіх значэннях, а не ў 90 значэнне працягвае шкале я даў ўражанне, што ў 70cv пакласці, а камутатар у ВР менш на гэтай карце, то ставіцца так, каб ecu не бярыце cosider ці правільна гэта?
    Зрабіце перапынак.....я ведаю, што вы "злегку" бянтэжыць. калі перачытайце, што вы напісалі, вы не разумееце, нават ты !!!!

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    ну, гэта на самай справе я не разумею нават я!
    аднак я хацеў сказаць, што я параўнаў мой файл, які 75cv з файл 90cv, і я заўважыў, што адлюстраванне не змяняецца вельмі, і, шчыра кажучы, я думаў, што паспрабаваць скапіяваць з крокам 90cv.
    і я бачыў таксама, што крывыя восяў некаторых карт, змена апошняга значэння, і я думаў, што гэта было не з тым, каб чытаць у экю 75, што апошняе значэнне!
    прыклад: l вось кручэння карты ў 90 даходзіць да 5200, а на 75 той жа восі, што і саму карту атрымаеце да 4800 і тое, дзе на 90 ce 5200 тут ce піка тыпу 12000( лічбы наўздагад)
    толькі я магу ў ліміт я стаўлю экран, калі ты не зразумеў

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •