Прывітанне, хлопцы, сення раніцай я прачытаў у bdm эбу маей delta 1.6 mjt selectronic, на якой адлюстраваны розныя праблемы пасля супастаўленні і выдаленне dpf і egr...Пачынаючы з таго, што я не зрабіў я працу, але я быў зроблены, я не ведаю, калі было сапраўды ўсе добра, ці няма,я растлумачу:
Аўтамабіль не мае яшчэ спіс dtc і, такім чынам, не ў стане зразумець, калі любыя праблемы, звязаныя або не з працы, гэта, відавочна, адбылося пасля defap.Машына ў практычных прадукцыйнасці ўзнікаць і знікаць,есць моманты, у якіх яны anchd задаволены тым, як пойдзе, і іншыя, у якіх я ск ўвесь той пясок, дзе, як скончыцца...здаецца, што халодная зрабіце больш, што горача або ва ўсякім выпадку залежыць ад таго, не ведаю, што.Я 1.6 mjt, калі пасля рэзкага паскоранага decelerate раптам, што характэрны "sfuffo" турбіны, што спампаваць ціск "не выкарыстоўваецца" але гэта пасля таго, як у супастаўленні, не адбываецца і пасля, можа быць, цяга 2-й, калі на кропцы паставіць 3-й я па адной прычыне або іншы, запаволіць я адчуваю, што падчас тармажэння рухавіком, 2° rimbombamento acustito павінен быў, на мой погляд, у залішні ціск, стваранае ва впускном калектары...вядома, гэта ўсе здагадкі, але не маючы спіс dtc працуе, я не магу даведацца больш...апошні пытанне, калі так, то я магу патэлефанаваць, што аўтамабіль добра рэагуе, толькі калі ход пэўным чынам,калі выпады аўтамабіль "душыць" аднак калі ад газу паступова, згодна з пэўным чынам, я адчуваю аўтамабіль, адказаць досыць добра.Я быў бы шчаслівы, калі б вы маглі даць мне меркаванне на гэтую карту,калі вы думаеце, праца зрабіў з "карабель" і калі я магу часова трымаць яе так.Проста, я буду ў стане, я хацеў бы яе зрабіць, я.я прыкладаю файл рэзервовага капіявання ложак з galletto v54 . backup my delta_Flash.rarbackup my delta_EEprom.rarbackup my delta_All.rar