Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

розныя праблемы пасля выдалення dpf delta 1.6 mjt

Прывітанне, хлопцы, сення раніцай я прачытаў у bdm эбу маей delta 1.6 mjt selectronic, на якой адлюстраваны розныя праблемы пасля супастаўленні і выдаленне dpf і egr...Пачынаючы з таго, што я не зрабіў я працу, але я быў зроблены, я не ведаю, калі было сапраўды ўсе добра, ці няма,я растлумачу:
    Аўтамабіль не мае яшчэ спіс dtc і, такім чынам, не ў стане зразумець, калі любыя праблемы, звязаныя або не з працы, гэта, відавочна, адбылося пасля defap.Машына ў практычных прадукцыйнасці ўзнікаць і знікаць,есць моманты, у якіх яны anchd задаволены тым, як пойдзе, і іншыя, у якіх я ск ўвесь той пясок, дзе, як скончыцца...здаецца, што халодная зрабіце больш, што горача або ва ўсякім выпадку залежыць ад таго, не ведаю, што.Я 1.6 mjt, калі пасля рэзкага паскоранага decelerate раптам, што характэрны "sfuffo" турбіны, што спампаваць ціск "не выкарыстоўваецца" але гэта пасля таго, як у супастаўленні, не адбываецца і пасля, можа быць, цяга 2-й, калі на кропцы паставіць 3-й я па адной прычыне або іншы, запаволіць я адчуваю, што падчас тармажэння рухавіком, 2° rimbombamento acustito павінен быў, на мой погляд, у залішні ціск, стваранае ва впускном калектары...вядома, гэта ўсе здагадкі, але не маючы спіс dtc працуе, я не магу даведацца больш...апошні пытанне, калі так, то я магу патэлефанаваць, што аўтамабіль добра рэагуе, толькі калі ход пэўным чынам,калі выпады аўтамабіль "душыць" аднак калі ад газу паступова, згодна з пэўным чынам, я адчуваю аўтамабіль, адказаць досыць добра.Я быў бы шчаслівы, калі б вы маглі даць мне меркаванне на гэтую карту,калі вы думаеце, праца зрабіў з "карабель" і калі я магу часова трымаць яе так.Проста, я буду ў стане, я хацеў бы яе зрабіць, я.я прыкладаю файл рэзервовага капіявання ложак з galletto v54 . backup my delta_Flash.rarbackup my delta_EEprom.rarbackup my delta_All.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Вы кажаце, што ў раене DTC і было адменена, але я не бачу нічога ненармальнага, за выключэннем карту зрабіў...
    З 6 карт, педалі былі закрануты толькі 2 і вось, патлумачыў прычыну, што часам ідзі, і іншых няма... акрамя яшчэ сталовых, якія былі зробленыя, вядома..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я забыўся сказаць вышэй, што, як звычайна, спытаеце меркаванне на зменены файл, але не прыкладзеныя калі-небудзь файла крычы, не здаецца правільным, што чалавек павінен шукаць файл крычы, каб зрабіць вас добразычлівасць да вас.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    для, як гэта было, зрабіў карту, я пацвярджаю, што ўсе DTC не будуць пастаўлены на нуль.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прашу прабачэння ugoboss калі не я прыклаў зыходны файл, але не зрабіў я працу, я не ўпэўнены, што вы, я тлумачу, што лепш на іншы блок кіравання, які ўвайшоў у мой аўто і што ен мне потым briccata мне далі на cd арыгінальнага файла, якое аказалася далека не так.пазней прыкладаю файл, які мне далі.Што тычыцца dtc упэўнены, што есць,я адключыў палову праводкі з машыны на матацыкл і не ўключаецца, ні адзін індыкатар!тым больш памылкі ў памяці...у канчатковым рахунку, карта зроблена дрэнна, то? Cinqueturbo для піражкоў, што ты маеш на ўвазе? Бываюць праблемы з турбо, аб якой я казаў, і я падазраю? Дзякую ўсіх вас за час, якія вы мне прысвяцілі!добры дзень!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    можа быць таксама, што ў вас праблемы па геаметрыі, turbo, які часам ідзе, а часам няма

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Вось файлы крычы, што "павінна" быць кропкай, для файла мод вышэй ўкладанні.Калі вы лічыце, што правільна робіць, задняй таксама ў раздзеле банк дадзеных,магчыма, гэта можа служыць каму-то.Lancia Delta 1,6-120 л. з.-з абмен aut-0281014750-1037400393_Flash.rar хлопцы, але я памыляюся ці гэта толькі ўспышка?вы можаце chiarirmi, калі ласка, што змяшчае флэш-памяці і, што eeprom?дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    У Банку Даных ужо і не дадаць..

ugoboss ен мае рацыю, я перагледзеў файл.. пакладзеце на врі зона 1CBEDA...

у любым выпадку карту ідзі часопіс цалкам..

я сабе б я быў, я б сказаў Залатых з сістэмы рэцыркуляцыі ог і DPF off і з дапамогай форуму, сістэмы вы..

і змяніць складальнікаў сабе гэтыя файлы.. вы Можаце разлічваць на сэрвіс файл у інтэрнэце, што варта, сапраўды, калі трэба зрабіць прыгожы малюнак...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    У Банку Даных ужо і не дадаць..

ugoboss ен мае рацыю, я перагледзеў файл.. пакладзеце на врі зона 1CBEDA...

у любым выпадку карту ідзі часопіс цалкам..

я сабе б я быў, я б сказаў Залатых з сістэмы рэцыркуляцыі ог і DPF off і з дапамогай форуму, сістэмы вы..

і змяніць складальнікаў сабе гэтыя файлы.. вы Можаце разлічваць на сэрвіс файл у інтэрнэце, што варта, сапраўды, калі трэба зрабіць прыгожы малюнак...
    пяць турба я спрабаваў ставіць, крычы зона, паказаным вамі, але рабіць што-то,я выбраў блок ад 1CBEDA да канца карты карты "залатых" і я захаваў з "захаваць блок" перад, захаваўшы дадзеныя, а затым, захаваўшы крокам.У мяне два файла, з якіх я думаю, я служанка, то дадзеныя правільна?затым я зачыніў карту на врі і адкрыў, што мод,выбіраю блок, 1CBEDA у канцы карту, і я націскаю на кнопку загрузіць блок, выбраўшы дадзеныя.калі ж я зноў на гэты ip-адрас не бачу, нічога не зменена, я павінен пацвердзіць нейкім чынам ці я памыляюся цалкам усе?я таксама паспрабаваў, капіюючы крок, але нічога, але, верагодна, я раблю толькі бязмежжа.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй cinqueturbo,паставіўшы на врі зона, вы апісалі ўсе, што я раблю на практыцы?для таго, каб выправіць некаторыя праблемы, якія я?што тычыцца карта была ўжо маей, размешчаную супраць неабходнага, каб зрабіць, як вы апісалі,пачынаючы ад залатых, каб затым паспрабаваць зрабіць гэта сам.Я, аднак, патрэбна ваша дапамога, таму што нават не ведаю з чаго пачаць..., Каб вас паставілі на врі і выключыць dpf і egr я павінен выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне?ці я яшчэ траплю?есць гіды, што я магу прытрымлівацца, каб зрабіць іх уручную?тыя, што я знайшоў, я не правы карыстальніка, каб убачыць іх...тады я не разумею крыху, як пачаць карту,аб тым, як выбраць надаць аб'ем ,час ўпырску змяніць, і ў адпаведнасці з якім разлікі.Я хацеў бы studiarmela для добра, каб зрабіць добрую працу.Чакаю ваш савет, каб пайсці на працу і ўладзіць некаторыя рэчы.што тычыцца фітнес-трэнер, я магу толькі сказаць вам, што "дзякуй" з ім я зразумеў, што павінен паспрабаваць зрабіць з мяне, паколькі розныя расчаравання, атрыманых і заахвоціла мяне так, пакуль мяне тут!

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •