Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 68 11-20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    21
    Верагодна, вы ўсталявалі карту з 80mm3 але іх не ўкараняе з-за нейкі абмежавальнік або проста fatro, які не быў зададзены крытэрый карту пароў або трэба карту maf. З ціскам 2200 вы маеце на ўвазе адноснай або абсалютнай, і таксама вы кажаце, што ўсталяваны на карце або ты меў зваротную сувязь праз дыягностыку і/або магчымага барометр?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    81
    Прывітанне, хлопцы,сення, я прыкладаю карту,прашу прабачэння, не вельмі зручна яшчэ,дайце мне пацверджанне, калі можаце, прачытаць....
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Вы забыліся файл ori....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    81
    файл крычы не ў маім распараджэнні, таму што acquistandola была выкарыстаная ўжо stto трохі зменены...калі вы хочаце, то я,і я магу загрузіць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    81
    ок,карту я знайшоў, першапачаткова, калі я купіў машыну, якую я allegatoqui...мне кажуць, што яна была ретушью злегку...проста хто-небудзь з вас мне можа сказаць...
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    я параўнаў файлы, што і ў маім старым bmw з тымі ж рухавікамі.
    Я бачыў, з крокам turbo 1,2 бар (1200 кропак), крок павелічэння часу ўпырску 60% (магчыма, фарсункі розныя)
    Абмежавальнікі крутоўнага моманту, які адзначае, ecm, абмежавальнікі крутоўнага моманту, не з'яўляюцца і moddati, як калі б яны былі. Я procurerei зыходны файл і працуюць на тое,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    81
    мой bmw 530 монта фарсунак 0445110216

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    на гэтай карце былі закрануты рэчы, якія ім не патрэбныя, і рэчы, якія былі на навобмацак, яны былі пакінутыя крычы...час ўпырску з'яўляюцца самыя жахлівыя mappavgt я statetoccate і мне не дапамагло...абмежавальнікі крутоўнага моманту руху, каб руху былі пакінутыя крычы...то есць, трохі прищуренные, як карту вы дзейнічалі без разумення, так што яно станавілася па мне..
    акрамя таго, я кажу, што ты не впрысните 80mg, таму што ў першую чаргу ваш ecu працуе ў мм3, затым 80 мг будзе каля 96mm3, а затым на сваю карту нм на iq і была змененая і ў сапраўднай карце большасць дыягназаў ідзе чытанне...затым latua iq не з'яўляецца праўдзівай, калі вы не маеце кабель inpa...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    81
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    на гэтай карце былі закрануты рэчы, якія ім не патрэбныя, і рэчы, якія былі на навобмацак, яны былі пакінутыя крычы...час ўпырску з'яўляюцца самыя жахлівыя mappavgt я statetoccate і мне не дапамагло...абмежавальнікі крутоўнага моманту руху, каб руху былі пакінутыя крычы...то есць, трохі прищуренные, як карту вы дзейнічалі без разумення, так што яно станавілася па мне..
    акрамя таго, я кажу, што ты не впрысните 80mg, таму што ў першую чаргу ваш ecu працуе ў мм3, затым 80 мг будзе каля 96mm3, а затым на сваю карту нм на iq і была змененая і ў сапраўднай карце большасць дыягназаў ідзе чытанне...затым latua iq не з'яўляецца праўдзівай, калі вы не маеце кабель inpa...
    Прывітанне Манро,загадзя дзякуем вас за вашыя дзеянні,на самай справе, я пахла, што c чыніць, нешта ненармальнае,таму што аўтамабіль не так, як павінен быў бы....
    жадаючы дзяліць адзін ад арыгінала, ты не мог бы даць мне ўказанні, крок за крокам...
    разлічваючы, што ў мяне турбіна плюс,інтэркулер 535, няма кошкі і няма dpf...
    пераканаўшыся, што гэта 530 ідзе моцны...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вядома, я магу табе дапамагчы..між іншым, не табе гэта сказаў, але хто цябе выдаліў dpf, вы таксама скінутыя практычна палова кіравання tdc..гэта значыць, калі есць праблема ў аўтамабілі вы difficlmente вы бачыце, што напісана вышэй..
    было б карысна, далека, аднак, параўнаць ваш файл з арыгінальнага файла, калі не існуе брэх атрымаць нумару hw і sw chevediamo аднавіць unfile ori ідэнтычныя вакол..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •