Я павінен пакласці залатых rail, чаму? несумяшчальны з мод, які вам параіў,ці хк? x вас не мае сэнсу?
Я павінен пакласці залатых rail, чаму? несумяшчальны з мод, які вам параіў,ці хк? x вас не мае сэнсу?
чыгуначных ідзе зменены ў пэўных выпадках і з поўным веданнем справы.. каб час дарма на врі і яго абмежавальнік..
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
? спачатку мне сказалі, што я зрабіў добра rail, па-твойму, не ? зроблена добра?
выкінуць працэнты ў карту і сказаць, што ? зроблена добра, па-мойму, не ? зразумеў што-то..
але кожны апрацоўвае ў манеры свайго..
Такім чынам, мы пачынаем выкарыстаць трохі логікі.. калі umenti чыгуначных 5 % вы аўтаматычна павялічыць свае абмежавальнікі 5 %. (гэтага вы яшчэ не зрабілі гэтага).
вы я зрабіў гэта ў абодвух абмежавальнікаў, сказаць па праўдзе, я рушыў услед ў нагу кіраўніцтва знойдзены тут, на форуме, была для edc15, але таксама ідзе на 16 на самай справе, я выявіў той жа крывыя, і самі абмежавальнікі....можа быць, вы не той файл, t? увод другога(жартую).
aahhh..вось..хто ведае, што файл я вам паслаў!!!
калі вы павінны паслаць мне што-то пытацца ў мадэратараў, я не хачу адказнасці акцый altrue.
у цяперашні час знешні выгляд 50
я прыбыў у 60!!!!!
Я загружана... вы змянілі, толькі турбо і rail.. змяніць нават час.
Ps: падніміце правільна абмежавальнікі на рэйку..