Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 52 31-40

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    8
    Супастаўленні выконваецца.
    Сталевы алхімік кажа мне, фільтр не clogged і засмечвання 1000.
    Павінна быць усе ок.
    Заўтра я пакладу слухаўку....вы падкажыце, а аб тым, як ідзе
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Калі еўра-4, так жа гаворкі. У частцы адрасы могуць быць рознымі, але проста, што ў дачыненні да абласцей, у 2d усе асобы легка

НАВІЧОК L'avatar di zxrrr
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    29
    Дзякуй Errecinque! Мой першы крок будзе выключэння электронны EGR бачыў, што ўжо зламана, заблакавана на закрыцце, я чыстая, але нічога не змянілася....тады я зраблю DPF

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў zxrrr Visualizza Messaggio
    Дзякуй Errecinque! Мой першы крок будзе выключэння электронны EGR бачыў, што ўжо зламана, заблакавана на закрыцце, я чыстая, але нічога не змянілася....тады я зраблю DPF
    я думаю, што, калі выхад з ладу электрічным неабходна таксама выдаліць dtc, якія вам прыходзяць у дыягназе пасля адключэння з звычайнай працэдуры panettoni

Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    я думаю, што, калі выхад з ладу электрічным неабходна таксама выдаліць dtc, якія вам прыходзяць у дыягназе пасля адключэння з звычайнай працэдуры panettoni
    ок, дзякуй за парады....я карыстаюся...аперацыі пашлю з galletto1260 як інтэрфейс і часу ( мой сябар) для загрузкі файла-крычы, я чытаў на форуме, працуюць спакойна на маім ecu. Як вы, напэўна, добра зразумелі, я вельмі пачатковец.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    Асабіста я выкарыстаў Толькі на Alfa 159 1.9 jtdm 16v з fap і я выдаліў egr і fap. Вынік-гэта добра, але я рэкамендую, лепш, перш чым пісаць у файл, адкрыць карту, крычы, і мадэляванне з дапамогай праграмнага забеспячэння (ECM, напрыклад) і зноў захавайце карту мод, каб мець кантрольныя сумы ужо правільна!

Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў cerbino Visualizza Messaggio
    Асабіста я выкарыстаў Толькі на Alfa 159 1.9 jtdm 16v з fap і я выдаліў egr і fap. Вынік-гэта добра, але я рэкамендую, лепш, перш чым пісаць у файл, адкрыць карту, крычы, і мадэляванне з дапамогай праграмнага забеспячэння (ECM, напрыклад) і зноў захавайце карту мод, каб мець кантрольныя сумы ужо правільна!
    Дзякуй за параду

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    ок, дзякуй за парады....я карыстаюся...аперацыі пашлю з galletto1260 як інтэрфейс і часу ( мой сябар) для загрузкі файла-крычы, я чытаў на форуме, працуюць спакойна на маім ecu. Як вы, напэўна, добра зразумелі, я вельмі пачатковец.
    Пакіньце яго ў спакоі раз...вазьмі карту, над якой я даў вышэй адрасы бітаў, перамыкач і шукаць іх на сваю карту. Пакладзеце іх у гэтыя каштоўнасці і толькі не трэба

Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Пакіньце яго ў спакоі раз...вазьмі карту, над якой я даў вышэй адрасы бітаў, перамыкач і шукаць іх на сваю карту. Пакладзеце іх у гэтыя каштоўнасці і толькі не трэба
    Ідэальны Errecinque, тыдзень потым пачала пакуль чытаць карту, крычы, на жаль, да гэтага часу не магу спампаваць файл, безумоўна, я цябе папрашу яшчэ саветаў. Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Ідэальны Errecinque, тыдзень потым пачала пакуль чытаць карту, крычы, на жаль, да гэтага часу не магу спампаваць файл, безумоўна, я цябе папрашу яшчэ саветаў. Дзякуй
    Прачытайце яго да канца і postala, што я табе скажу адрасы правільныя.

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •