Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 80

Абмеркаванне: Каб пачаць з нуля

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    19

Каб пачаць з нуля

Прывітанне, хлопцы,
    як ужо напісаў у прэзентацыі есць энтузіяст, які вырашыў, нарэшце, паспрабаваць свае сілы ў ****llo аперацыйнай у гэтым выдатным прыгодзе.
    Я заўседы глядзеў на іх з цікаўнасцю, свет апрацоўкі блокаў кіравання, для якіх у той час я спрабаваў знайсці якую-небудзь інфармацыю.
    На самай справе ніколі не ўдалося атрымаць рэальнай рухаючай сілай засяродзіцца на рэчах, неабходных для таго, каб магчы пачаць змяняць адлюстраванне.
    Я запампаваў некалькі праграм, але ўсе ж, я не знаемы ne, тым менш магу зразумець, які з іх выкарыстоўваць, для чаго і які з іх выкарыстоўваць для іншага...
    Таму я быў бы рады, што хто-то дае мне які-небудзь савет для таго, каб вывучыць і пачаць паспрабаваць апрацоўку....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    мы тут для гэтага..., што сумневы ў вас у прыватнасці?
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    19
    Прывітанне, Манро! Дзякуй за ветлівы адказ. Ві уявіце сабе, што хочаце пачаць вывучаць што-то і выкарыстоўваць некаторы праграмнае забеспячэнне. Што б вы параілі мне? Я бачыў, што есць дзесяткі праграм, але я не ведаю, які выкарыстоўваць . Файлы, блокі кіравання, я ўжо, але хацелася б зразумець дакладна, якое праграмнае забеспячэнне выкарыстоўваць, і калі ўдаецца знайсці якую-небудзь інфармацыю аб тым, як рухацца ўнутры карты. Што змяніць, што няма, у агульным-то кіраўніцтва-якое ў пэўным сэнсе вядзе ў выбары.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    sw больш просты ў выкарыстанні з'яўляецца ecm, так і ў 2001 годзе, што крыху састарэлыя, у цяперашні час, як тытан, які з'яўляецца найбольш...
    таксама map3d добрае sw, але трохі грувасткім ў выкарыстанні з-за драйвераў...
    sw, там іх шмат, хоць і робяць гэта больш-менш усе тое ж самае...
    затым, калі вы хочаце топ есць winols, але гэта сапраўды "круты", у выкарыстанні відаў імі ў пачатку..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    19
    Вы дзякавалі. Сказаць па праўдзе, я пачаў так, каб зрабіць некаторыя выпрабаванні з дапамогай Titanium. Цяжкасці, якія я знайшоў, была прывязка супастаўленні арыгінала з паловай файл з драйверамі, якія есць у базе дадзеных. Многія, здавалася б, роўныя, нават як імя, але мне здаецца, што зменіцца, то ў некаторых параметрах.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі файлы, якія вы загружаеце арыгінальны тытан распазнае аўтаматычна драйвераў, права...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    19
    Заўседы і ў любым выпадку? У мяне-архіў файлаў арыгінальныя, і я паспрабаваў загрузіць для тэставання якой-небудзь файл (у фармаце zip і RAR), але Titanium не даў мне адказ правільны драйвер.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў эфір Visualizza Messaggio
    Заўседы і ў любым выпадку? У мяне-архіў файлаў арыгінальныя, і я паспрабаваў загрузіць для тэставання якой-небудзь файл (у фармаце zip і RAR), але Titanium не даў мне адказ правільны драйвер.
    калі файл з'яўляецца цалкам арыгінальнай, табе ўсе ж знайсці заўседы і ў любым выпадку аўтаматычна драйвера...
    прабачце, але вы, перш чым загружаць файл на тытан атрымаць з фармату rar/zip, праўда?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    19
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    калі файл з'яўляецца цалкам арыгінальнай, табе ўсе ж знайсці заўседы і ў любым выпадку аўтаматычна драйвера...
    прабачце, але вы, перш чым загружаць файл на тытан атрымаць з фармату rar/zip, праўда?
    прывітанне Манро, сказаць па праўдзе, няма...гэта, загрузіўшы файл у фармаце zip распазнае.
    Вы кажаце, што было б лепш выняць? які фармат я павінен прымусіць яго чытаць?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    козенца
    Паведамленні
    7
    Прывітанне, хлопцы,
    я аматар, які вырашыў, нарэшце, паспрабаваць свае сілы ў ****llo аперацыйнай ў гэта прыгода.Я заўседы глядзеў на іх з цікаўнасцю, свет апрацоўкі блокаў кіравання, для якіх у той час я спрабаваў знайсці якую-небудзь інфармацыю.
    але на самай справе ніколі не ўдалося атрымаць рэальнай рухаючай сілай засяродзіцца на рэчах, неабходных для таго, каб магчы пачаць змяняць адлюстраванне.затым, будучы ў пачатку вопыту, я хацеў бы ведаць, які прадукт больш падыходзіць для мяне, улічваючы, што ў мяне выгляд, дастаткова сказаць, у гандлі і дзе я мог бы знайсці іх assicurandomi, што яны будуць працаваць добра, незалежна ад таго, што яны клоны або няма
    popi я хацеў бы ведаць розніцу паміж k/дзень kess і пеўнік і інш дзякуй

Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •