Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-27-27 -

Абмеркаванне: info alfa 147 2.0 ts bosch me 7.3.1

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    катання
    Паведамленні
    25
    Ок, цяпер я пачынаю трохі разумець. Так што зваротная сувязь дзейнічае таксама ў openloop? Я думаў, што ў гэтых выпадках зонд будуць цалкам ігнаравацца. Але, які б, на вашу думку, перавага, зрабіць працы і нумары csrburazione фіксаванай. Чаму б вам не пакінуць выдумка ўсё з двух поўных цыклаў?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    за тое, што я ведаю, я науглероживания фіксаванай вы выкарыстоўваеце на рухавікі без наддува, калі гэтыя ўстаноўкі кулачка асабліва націскі, якія робяць яго цяжка прытрымлівацца карты лямбда ў эбу з-за розных прычын,...на ваш рухавік, калі шчыра, не бачачы файла і дазвольце нам дапамагчы нават з нейкім гуру бензінавага эбу не магу сказаць, па якой прычыне, і было зроблена ўсё, што было зроблена..затым зонд ў openloop не ingnore але ecu не давяраецца інфармацыя, якая перадае ў ecu, напрыклад, падчас паскарэння, але абапіраецца на ўнутраную карту факт застаецца фактам, аднак, што ў любым выпадку кантралюецца(зонд і каэфіцыент лямбда) у карты рэгулявання лямбда, што калі па якой-небудзь прычыне не будуць пераадолены ecu актывуе розныя стратэгіі і абароны...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    катання
    Паведамленні
    25
    Мой рухавік з'яўляецца цалкам арыгінальнай, за выключэннем кэт, што не ёсць і тэрмінал, спартыўны. Я адзін сумняваюся. Я другі я адключаны ад эбу. Можа быць у гэтым праблема. Г. зн. нават калі вы адключыце вы трымаеце сувязь?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    паспрабуйце падключыць я не думаю, што-то здарылася...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    катання
    Паведамленні
    25
    Я не разумею, калі зонд ў open, лічыцца ці не. Калі паліва вырабляецца на карту кропку за кропкай, таму што зонд павінен умяшацца?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    зонд не ўмешваецца...зонда і толькі адзін датчык, які чытае carburzione...su што павінен прасіць прабачэння?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    катання
    Паведамленні
    25
    Прабач, я няправільна выказаўся. Лічыцца, каб зрабіць паліва на поўнай нагрузцы ў open loop? На карце вы ўсталюеце лямбда мэта, і з дапамогай зонда захоўваецца?

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •