Вынікі з 1 па 5 з 5

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266

Ecu выкарыстоўваць як вілачныя пагрузчык

Добры вечар, у мяне Гольф 4 1.9 110cv, які ecu мантуе msa15 з 2 PLCC не для чытання праз паслядоўны інтэрфейс. Таму, так як я павінен отпаяйте усе PLCC і zoccolarle для нас розныя выпрабаванні, я вырашыў купіць ecu ідэнтычныя, каб выкарыстоўваць яго як вілачныя пагрузчык, я Хацеў бы ведаць, калі проста чытаць e2p маей і запішыце яго ў e2p іншы, каб прымусіць яе працаваць, ці трэба што-то яшчэ.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў амін Visualizza Messaggio
    Добры вечар, у мяне Гольф 4 1.9 110cv, які ecu мантуе msa15 з 2 PLCC не для чытання праз паслядоўны інтэрфейс. Таму, так як я павінен отпаяйте усе PLCC і zoccolarle для нас розныя выпрабаванні, я вырашыў купіць ecu ідэнтычныя, каб выкарыстоўваць яго як вілачныя пагрузчык, я Хацеў бы ведаць, калі проста чытаць e2p маей і запішыце яго ў e2p іншы, каб прымусіць яе працаваць, ці трэба што-то яшчэ.
    Калі SW, і роўная.. капіюе eE2prom і вы на кані..
    калі Sw і можа моцна "паўтараю, можа" даць канфлікты, але я не бачыў мануфактуру эпохі..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Дзякуй.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    ваш вас майце ne зрабіце socd за ўсе і за ўсе выпрабаванні, што ты хочаш!!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Я copua дакладнае, каб не бачыць індыкатары на панэлі...

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •