Вось яно ! прыкладаю золата , у папярэдняй карце з rail mod і карта загружаная ў цяперашні час з чыгуначных крычы, які міргае аднолькава
калі вы заўважылі нейкі недахоп выправіць такія, буду вельмі ўдзячны. дзякуй усім
Гонкі 70cv x forum.rar
Вось яно ! прыкладаю золата , у папярэдняй карце з rail mod і карта загружаная ў цяперашні час з чыгуначных крычы, які міргае аднолькава
калі вы заўважылі нейкі недахоп выправіць такія, буду вельмі ўдзячны. дзякуй усім
Гонкі 70cv x forum.rar
у мяне не дастаткова паведамленняў, каб спампаваць... ва ўсякім выпадку, у мяне няма вялікага вопыту на перамяшчэння 70cv, я трохі больш на 90cv. У эбу не вам застаюцца памылкі? з дыягназам я думаю, можна хутчэй прыбыць да вырашэнняу гэтыя, такім чынам, эльма робіць цуды
вы памятаеце, колькі бар ты паставіў рэйку на новую карту?
Выступ дыягназ: як толькі я вярнуся, ад майго сябра падключыць і правяраю, ці справядліва, калі дзе-то памылка (але я ў гэтым сумняваюся, убачыў, што не гарыць індыкатар) і тое, што звязана з
бары я паспрабаваў ўсталяваць іх, ад 1500 да, затым ўніз, каб убачыць, калі smatteva скараціць, але зноў жа нават значэння rail арыгінальныя робіць тое ж самае, за што, цікава, адбываецца на карце, калі хто-то можа мне сказаць, дзе можа быць памылка, відавочна, не звязаны толькі rail
ГОНКА 1 27122014 ПАДНЯЎ яшчэ лім rail ПЕРАРОБЛЕНАЯ Ў 2 ПАСПРАБАВАЦЬ 3-РАЗРАДНЫЯ 775.rar
Прабачце....... я таксама паспрабаваў гэта з іншых модов, але нічога мігценне было заўседы маецца
я спрабаваў бы загрузіць карту арыгінальнага, а не той, да апошняга змены.. але я не разумею, чаму індыкатар міргае толькі тады, калі патрабаваць максімальнага крутоўнага моманту і не гарыць.. ма!
ж праблема, нават тут... усім прывітанне
у роўнасці змены пункту другой серыі рэстайлінг не даў мне праблемы, 1470 бар (1400 залатых +5%)
на гонцы, а тое, што значэнне міргае індыкатар, некаторы час я значэнне 1450 бар і няма праблем
я не думаю, што былі памылкі ў дыягназе, здаецца, што нейкі абмежавальнік, таму што нават файлы двух аўтамабіляў не будуць цалкам роўныя ва ўсіх абласцях,
з карты " ori робіць тое ж самае? проста ў мяне момант часу, я спрабую ўбачыць свой файл