Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935

Праблема інэрцыйны выключальнік Grande Punto

Я прыехала ў майстэрню ў Gpunto 2009 года, з бельгіі, які ў выніку аварыі нязначныя, што не кампрамісу нават падушкі бяспекі, яна пайшла ў замак, на выключальнік інэрцыйны. Гэтая мадэль не мае перамыкача фізічнага, па меншай меры, не усталяваны ў месцы, як правіла, пад рулявой калонкай dx, і ад дыягназу ў боды не прымушае мяне ісці да канца працэдуру пераўзбраення, як з delphi, што з КМС, і, такім чынам, мы не былі да загрузіцца. Дзіўна, што ў гэтых выпадках ён павінен гарэць чатыры стрэлкі, але не паказвае нічога ненармальнага, калі не факт, што не частка.

Я таксама паспрабаваў працэдуру на рычаг стрэлкі, але без поспеху.

З таго, што я чытаў вакол, здаецца, версіі аўтамабіляў, якія ёсць памылка, якая пасылае ў шматгадовыя блок ecu рухавіка ў такіх выпадках, што б riverginare, каб вырашыць.

І здаралася што-то падобнае хто-небудзь з вас?? Я хацеў бы пазбегнуць, каб працягнуць спробы, калі можна.

Дзякуй за супрацоўніцтва...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Як правіла, з паслядоўнасцю стрэлак дазваляе батарэі, гэта нармальна? Я яго адключыў на пару хвілін? У дыягностыцы не дае ніякай памылкі? Ecu, srs і цела?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Што версія Grande Punto і дакладным?
    Аб'ём рухавіка - Бензін або Дызель?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    1.3 mj, вялікая кропка не версія evo, 2009 год. Блок кіравання рухавіка jf3. У дыягназ я ад памылак, звязаных з інэрцыйнымі толькі ў блок кіравання рухавіком, які прымушае мяне выдаліць, якое затым аднаўляецца, як толькі вы паспрабуйце запусціць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Alessio93
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    1.3 mj, вялікая кропка не версія evo, 2009 год. Блок кіравання рухавіка jf3. У дыягназ я ад памылак, звязаных з інэрцыйнымі толькі ў блок кіравання рухавіком, які прымушае мяне выдаліць, якое затым аднаўляецца, як толькі вы паспрабуйце запусціць.
    калі я не памыляюся, гэтыя машыны не маюць innersiale ў ecu, але і фізічным !! пазіцыянаванне, вы павінны знайсці іх побач і біць пяткай з боку кіроўцы .. вы спрабавалі з multiecuscan ? ён гэта павінен зрабіць, калі ў ecu

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Ён вырашае з riverginare 2 ecu знаходзіцца файл з іншай ecu ты нявінніца і перакадаваць фарсунак
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, калі ты пошту дадзеныя ў ecu, і цябе 2ep і riverginare

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Дзякуй за парады, на самай справе я зразумеў, што праблема была ў ****llo ecu. На дадзены момант аўтамабіль пайшоў у кузаў, не толькі мне паведамляюць, чытаю eprom паглядзім.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Дзякуй за парады, на самай справе я зразумеў, што праблема была ў ****llo ecu. На дадзены момант аўтамабіль пайшоў у кузаў, не толькі мне паведамляюць, чытаю eprom паглядзім.
    вы можаце таксама працаваць на яе чытанне і выдаліць збой блок
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    вы можаце таксама працаваць на яе чытанне і выдаліць збой блок
    Ты заўсёды кажаш чытання eeprom, дакладна?? На флэш-было б занадта проста...😜

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •