усім прывітанне, хлопцы, я тэрмінова дапамогу для выдалення egr на ягуар s-tipe, які мантажуе sid201 хто-то рабіў ? прыкладаю ori дзякуй
усім прывітанне, хлопцы, я тэрмінова дапамогу для выдалення egr на ягуар s-tipe, які мантажуе sid201 хто-то рабіў ? прыкладаю ori дзякуй
я знайшоў гэта рашэнне можна ?
я ведаю, што cinqueturbo маеце рацыю...не існуе эфектыўнае рашэнне для egr off, гэтыя ecu...я ведаў, што хто-то вырашыў з рэзістараў....але тут я кажу і тут не адмаўляю...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
хто-то можа праверыць, ці, калі рашэнне прастаты можа пайсці добра для гэтага ecu ? дзякуй
паспрабуйце адлучыць egr і выдалення dtc
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
- Я працаваў на якой-небудзь discovery, але не памятаю, што мадэль sid-б, я выкарыстаў гэтую сістэму, у мяне не было больш праблем, я зачыніў таксама рэцыркуляцыі з трамбацытаў, рухавік той жа, калі я магу кіравання, што тыпу Siemens было, відавочна, прынята перагаворвацца, ездзіць на аўто, чытанне і выдаленне dtc па карце, і будзьце асцярожныя, што праз некалькі дзен нейкі іншы памылку сыходзіць