Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    7
    Прывітанне, мяне нават гэта абмеркаванне, я пачынаю рабіць крыху эксперыментаў на IAW 5AF, у мяне есць усе неабходнае, каб чытаць у школе гэта эбу (раз'ем эбу, блок харчавання, кабель kkl)...
    Што мне трэба, каб чытаць і пісаць, і scodificare гэты ecu?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў gigen1979 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, мяне нават гэта абмеркаванне, я пачынаю рабіць крыху эксперыментаў на IAW 5AF, у мяне есць усе неабходнае, каб чытаць у школе гэта эбу (раз'ем эбу, блок харчавання, кабель kkl)...
    Што мне трэба, каб чытаць і пісаць, і scodificare гэты ecu?
    выконвайце паказальнікам booster на пасаду nr.5.
    Калі вы хочаце зрабіць яго панны, што вам трэба зрабіць дзеянні, каб пакласці яго ў boot, гэта значыць, падчас першай фазы сілкавання блока кіравання, крок павінен быць пакладзены ў масы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Вам патрэбен апаратны інтэрфейс з адпаведным праграмным забеспячэннем (MPPS у выпадку дадзенага абмеркавання ў гэтым раздзеле форуму) і спецыяльнае праграмнае забеспячэнне, каб зрабіць scodifica, калі цябе не ведае адрасы памяці, які трэба змяніць, і як змяніць іх, а затым вы можаце зрабіць у hex.

Відавочна, вы павінны быць упэўненыя, што тое выправіць кантрольную суму, перш чым пісаць.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    7
    Вялікі дзякуй за адказ
    Таму давайце паглядзім, калі я зразумеў... Мне трэба стварыць інтэрфейс з дапамогай злучальніка блока кіравання і MPPS (на ebay я бачыў, што версія V13.02 каштуе ўсяго некалькі еўра, пу? спатрэбіцца?) няма праблем, мы хочам, каб тое softwsre, што дазваляе scodifica..., Які б просты ў выкарыстанні і надзейны?
    Можа быць, калі вы можаце размясціць некалькі спасылак, каб яшчэ святлей, лепш, ідэі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Вы riverginano нават без адтулін і пакласці на масу, але ў інтэрфейсе. Што я ведаю, толькі інтэрфейс крычы, іншыя працуюць толькі на пэўных сем'яў і мікра.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    12
    I dont think so

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Kess або певень.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    4
    Citazione Першапачаткова Напісаў maurof650 Visualizza Messaggio
    Kess або певень.
    Дзякуй Маўра.
    Калі вы вырашыце ўзяць kess...я, вядома, клон, я чытаю і пішу, не ўдаючыся ў bootmode? У вас есць вопыт працы з гэтым эбу ў прыватнасці?...мая HW103...у мяне есць другі на якім пісалі маркерам DP, але зняў таблічку...яна падкажа, да якой сям'і належыць, калі rieso прачытаць?
    Яшчэ раз дзякуй...і даруй, калі задаю трывіяльныя пытанні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Калі вы падключыце і зрабіце КОД, з кода вы можаце вызначыць тып карты і ў якой сям'і эбу належыць. Я, аднак, выкарыстоўваю певень.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    4
    Citazione Першапачаткова Напісаў maurof650 Visualizza Messaggio
    Калі вы падключыце і зрабіце КОД, з кода вы можаце вызначыць тып карты і ў якой сям'і эбу належыць. Я, аднак, выкарыстоўваю певень.
    Ок...зразумеў...Так што я парады певень?...праграмнае забеспячэнне забяспечвае?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •