Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Абмеркаванне: Бойню з гольф 4

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266

Бойню з гольф 4

Добры вечар, сення я хацеў паспрабаваць nyo4 з рамкамі гольф майго брата, гольф 4 1.9 110cv 1999 года, панэль прадаваць. Не знайшоўшы ні 24с02, я павінен быць адзіны памяці падобнае, 4279g tle. Carprog не прачытаў, таму я адмовіўся ад ідэі, але ў risaldarla я збег зваршчык, я не ведаю, калі я зрабіў шкоды, але на рамкі не выходзяць км і машына загарыцца, і вы rispegne. У вас есць спасылкі на школы, так што не трэба abdare кожны раз да машыны? Калі я куплю яшчэ адну карціну, затым ен працуе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я бачу, цяжка, але вельмі цяжка...
    і таму, што калі і страчана змесце eprom ты вымушаны s'кадавання эбу рухавіка, каб пакласці яго ў рух
    з іншага карціны, і ты не змесціва eprom напісаць яму або замяніць вышэйазначанае не ідзі ў мота...
    я не ведаю carprog.. я выкарыстоўваю УПА абцугі SOIC
    у любым выпадку заўседы лепш отпаяйте, каб мець упэўненасць у правільна чытаць...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Вы падкажыце, я перарабіў зварныя швы і цяпер добра, але карцінка проста гарыць робіць цік-як бомба запаволенага дзеяння, будуць нейкія стрэлкі, каб выправіць? У любым выпадку факт застаецца фактам, што carprog не прачытаў, з заціскам і dissaldata. Я абраў 24с02. Усе партыі, таму што сення я прыбыў паціснуў і не падключаецца да машыны.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я рады, што калі вырашаны ўсе або амаль усе, у лепшых з спосабаў...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    У любым выпадку ў мяне засталося цікаўнасць, але калі я бяру карціну ў руінах, потым трэба толькі scodificare eci часткова або трэба зрабіць яшчэ?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў амін Visualizza Messaggio
    У любым выпадку ў мяне засталося цікаўнасць, але калі я бяру карціну ў руінах, потым трэба толькі scodificare eci часткова або трэба зрабіць яшчэ?
    Не існуе S-code Часткова для VAG...
    можа быць, што панны (як Новы), вы можаце паўторна закадаваць з VAG VAS і г. д.
    я, калі мне трэба замяніць карцінку для ўнутранага дэфекту вазьму памяць і гандлю і далей...
    для < вырашаюцца спецыяльныя інструменты, якія працуюць непасрэдна ад вячэрняй..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Я presoo digiprog менавіта тое, але вы не хочаце, каб падключыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Іншае пытанне, але 24с02 дзе знаходзіцца? Я знайшоў толькі тое, што я сказаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zullo
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    117
    Я з vag-com я іду ціха чытаю і пішу з паслядоўным ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Я не спрабаваў

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання