Прывітанне, Хто-то есць ачысціць Для гэтага эбу Airgbag я ўсе з больш нізкіх лічбаў і не ідуць
BOSCH
0 285 010 828
96 750 688 80
Eprom-гэта 95169, Аўтамабіль peugeot 207
Прыкладаю чытання
Загадзя дзякуй...
p20795160.rar
Прывітанне, Хто-то есць ачысціць Для гэтага эбу Airgbag я ўсе з больш нізкіх лічбаў і не ідуць
BOSCH
0 285 010 828
96 750 688 80
Eprom-гэта 95169, Аўтамабіль peugeot 207
Прыкладаю чытання
Загадзя дзякуй...
p20795160.rar
Прабачце, я таксама не маю нічога аб гэтай ecu.
прывітанне Анел паспрабуйце гэта і дайце ведаць, калі гэта працуе, не правяраў у мяне
Прывітанне ўсім,
я прыйшоў на гэты форум, таму што я спрабую пераналадзіць блок кіравання падушак бяспекі ў маей Peugeot 207.
Гэта блок кіравання з лік супадае з эбу Анёла, г. зн.: 0285010828.
Перш чым патрапіць у гэтую авантуру, я хацеў бы зразумець, як мінімум некаторыя рэчы.
Па-першае, я хацеў бы ведаць, калі нумар, які я паказаў адпавядае мой эбу падушак бяспекі і калі які-небудзь блок кіравання падушкамі бяспекі, з гэтага ліку роўная.
Г. зн., я магу ўзяць файл выпіска з EEPROM іншы эбу з такім жа нумарам і загрузіць яго на мой?
Другі пытанне, які я хацеў бы задаць адносна іншы нумар, што напісана на эбу падушкі бяспекі: 9675068880, што адпавядае?
Прывітанне і дзякуй загадзя!
Прывітанне blueslevin
Павінны быць адпаведна спекуляцыі на ECU.. адзін код HW і іншы код SW..
Наконт сумяшчальнасці я не думаю, што, як ты кажаш, кожны блок мае свой hw і sw, калі гэтыя значэння з'яўляюцца люстранымі, то я лічу, што твая гаворка можа быць сапраўдным.
Калі вам патрэбен файл для свой я дзялю без якіх-небудзь праблем (за выключэннем абмежаванняў, выдатнае кіраванне сайта).
Прывітанне
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Прывітанне Tranky,
былі б сапраўды добрыя, падзяліцеся.
На самай справе я шукаў трохі сярод сайтаў і форумаў, і здаецца, што розныя людзі, загружанага ў EEPROM эбу ПАДУШАК бяспекі ўсе файлы, якія знаходзяцца ў інтэрнэце, і дасягаюць жаданага выніку.
Адзіны кантроль, які яны робяць, гэта супаставіць гэтыя 2 лічбы, аб якіх мы казалі.
Дзякуй яшчэ![]()
Прыходзіць на парог, для таго, каб спампаваць я цябе, і шаро, з задавальненнем убачыў, што, так як ты не можаш спампаваць што-небудзь адсюль
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Дзякуй, tranky,
няма ніякага спосабу, каб звязацца з вамі ў прыватным парадку? Я б хацела паказаць вам некалькі двайковых файлаў, якія я знайшоў у інтэрнэце. Я, параўноўваючы байт-байт, і, нягледзячы на павінны быць для гэтага ж эбу, бачу пару адрозненняў...
яшчэ раз дзякуй загадзя![]()